kreşe ne zaman gitmeli?
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çalışan Anne & Bakıcı & Kreş
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=27005
Tarih: 20 Tem 2025 Saat 20:11
Konu: kreşe ne zaman gitmeli?
Mesajı Yazan: Kevser
Konu: kreşe ne zaman gitmeli?
Mesaj Tarihi: 20 Kas 2010 Saat 14:13
Özlem Hanım merhaba, Ben şu anda 7,5 aylık hamileyim. 39 aylık bir de kızım var. evde kızıma yetmediğimi uzun zamandır düşünüyorum, ama kreşe vermeye kıyamamıştım,(küçük diye) ikilem içindeydim. evde çok sıkılıyor ben de fazla ilgi gösterememeye başladım. acaba şimdi kreşe versem nasıl olur? haftada 2-3 gün yarım gün gitmesini istiyorum şimdilik. doğum olmadan önce mi yoksa doğumdan hemen sonra mı göndereyim bilmiyorum. onun psikolojisini de bozmak istemiyorum. yeni kardeş gelince onu kreşe göndermek ne kadar sağlıklı? bu konuda yardımcı olur musunuz? teşekkür ederim...
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 22 Kas 2010 Saat 11:31
doğum olmadan göndermeye başlamanız çok doğru olur. doğumdan sonra yaparsanız evden uzaklaştırıldığını düşünebilir. başlangıç için haftada 2-3 gün, hızlıca tam güne geçebilirsiniz
------------- özlem
|
Mesajı Yazan: efsunlu_bulutum
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2010 Saat 11:50
özlem hanım benim kızım da su anda 25 aylık ama tüm kreş faaliyetlerini evde beraber yapıyoruz hamurla oynuyor sekıller yapıyor,evcılık oynuyor,makas kullanıyor,kagıt kesip yapıstırıyor,uhu kullanıyor,diyebılırım kı kısaca her şeyı yapıyor,krese gıdecegı gunu ıple cekıyor ben buyuyecegım krese gıdecegım dıyor. ben sureklı konusuyorum, memeyı bırakma surecımız,buyume hevesımız hep krese gıdecegı gunlerın ozlemıyle dolu:) ben sut ıccem, uyuycam buyuycem,önce kreşe gıdecegım sonra okula gıdecegım dıyor. ben ımkanım olursa 3 yasında gondermeyı cok ıstıyordum fakat su anda okul oncesı ıle ılgılı egıtım alıyorum ve bır hocamızın bu yasta cocugu gondermek cok sacma demesı aklımı karıstırdı. acıkcası fıkrımı degıstırmedı ama sıze de danısmak ıstedım. 3 yas cok mu erken,bu kadar kucukten baslayıp yıllarca kes yapıstır yapıyorlar sıkılıyorlar dıyor,okuldan soguyor dıyor bu olabılır mı gercekten?
|
|