Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ateş ve kulak

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=27038
Tarih: 13 Eyl 2025 Saat 19:09

Konu: ateş ve kulak
Mesajı Yazan: eceselcuk
Konu: ateş ve kulak
Mesaj Tarihi: 24 Kas 2010 Saat 18:15
hocam merhaba oğlum 38 aylık geçen perşembe gecesi ateş ve kulak ağrısıyla uyandı önceden grip burun akıntısı vs. yoktu dolven verdim yattı sabah iliadin başladım arada serum fizyolojik,ama 2 gün ateşi düşmedi halsizlik iştahsızlık vardı ilaç kullanmadık.2 gün sonra gece kulağının ağrıdığını tekrar söyleyince acile gittik.orta kulak-boğaz iltihabı larenjit teşhisi konuldu.(sesi kısıktı)agumentin400 sudafed verildi.siz olmadığınızdan mecburi antibiyotiği kullandık sabaha hiç ateşi yoktu daha iyiydi(ama öncesinde ağızda koku yoktu,beyazlık vardı.burunla boğazda da doluluk vardı)
_sizce antibiyotik kullanarak doğru mu yapıyoruz?sudafed vermedim vermelimiyim( birde hocam antibiyotiği sabah akşam 6 cc diye yazmış kaşıklar 5 ml ölçüyü anlayamadım birer kaşık verdim 16.5 kilo)
_iliadini kullandıktan sonra bir kaç kez kulağında sarımsı sulu az bir akıntı oldu doktor zarda delik yok kiri akmış dedi sizce doğrumudur?(6 ay önce 1 gece ateşlendi ertesi gün birşeyi yoktu ama kulağıda aynı akıntıdan olmuştu kronik bir sorun olabilir mi diye soruyorum)
_işitme kaybi ne zaman düzelir
şimdiden çok teşekkür ederim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Kas 2010 Saat 14:54
Sudafed kullanmayın... İlaveten, İliadin Ped. burun damlasını, 3 gün, günde 2x2 şer damla her iki burun deliklerine damlatın.. 6cc., saçmalık... Zaten 20 kilo altı çocuk için 5cc. bile fazla.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat