Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

davranış sorunu

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=27120
Tarih: 24 Ağu 2025 Saat 14:47

Konu: davranış sorunu
Mesajı Yazan: masture
Konu: davranış sorunu
Mesaj Tarihi: 28 Kas 2010 Saat 13:24
merhaba hocam !
 çocuğunu döven onların düşüncelerini hiçe sayan annelere çok kızardım  ama bugün  ben onlar gibi kızımı dövdim . 3 senedin beri  böyle bişey olmamıştı . kızım  2 haftadır birden değişti ve herşeye bağıran  çok serit biri oldu . kaç kere yemeyi yere attı ona güzelce anlattım kızım  böyle yapma diye . bugün çorba içiryordum elimdeki tanağa vurdu ve yere devirdi . çok kızdım kendimi tutaadım sana kaç kere söyledim yemek yere dökülmez atılmaz diye bağırdım ve poposuna vurdum . kendimde çok üzüldüm . sonra yanıma gelmiş bi daha yapmam annecim . seni çok seviyorum diyip öptü beni . sürekli  plavhouse disney  i seyretmek istiyor  ama sadece 30 dk açıyorum onada onun yanıda oturyorum   . kapatınca bağıryor .. ağliyor . herşeyi ağlayarak anlatıyor oldu  böyle değildi .. ne sebep oldu bilmiyorum evimizde  kavga  bağırışma gibi bişeyde olmuyor ... sizce sebebi nedir ve ben ne yapmaliyim ?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Kas 2010 Saat 13:13
Evde patron sizsiniz. O bu hususu sınıyor. Yumuşak bir yerinizi bulursa, "ısıracak"... Sakın yumuşamayın. Tabii, çocukla "boks maçı" yapın demiyorum, popoya bir şaplak, o kadar. Sizin ciddi olduğunuzu anladığında , muma döner. Yeri geldiğinde "höt" demesini bileceksiniz, yoksa tepenize çıkar. Davranışları yaşına uygun...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat