Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

imdaat!!

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uyku
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=27175
Tarih: 13 Eyl 2025 Saat 17:39

Konu: imdaat!!
Mesajı Yazan: hande savaşan
Konu: imdaat!!
Mesaj Tarihi: 30 Kas 2010 Saat 10:44
iyi çalışmalar kadir bey. kızım 1 yaşında uykularımız hala sorunlu gecede 5-6 kez kalkıyo kucağıma alıyorum uyuyor hemen koyar koymaz tekrar kalkıyo bu kısır döngü hergece tekrarlanıyor. genzi kuruyo ondan uyuyamıyor denildi su kaynattık , kalorifer üüstüne havlu koyduk deniz suyu püskürttük burnuna bir iki gün iyiydi sonra tekrar aynı durum bunları yapmaya devam ettiğimiz halde. akşam süt verip yatırdım olmadı. yanında yattım olmadı. aynı zamanda vajinal yapışıklığı var 5-6 kez östrojen kremi kullandık gene kapandı gene kapandı. doktor operasyon yaptırın dedi siz çözüm olmaz demiştiniz cerrahi operasyon acaba buda uykusunu sıkıntıya sokuyor olabilirmi kaşıntı mı yapıyor. uyku sorunu hiç bitmeden 1 senedir devam ediyor. ben çözümsüz kaldım ne yapmalıyım nasıl uyumasını sağlayabilirim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Kas 2010 Saat 11:10
Eski maillerdeki bu konu ile ilgili önerilerimi uyguladınızmı?? Eğer herşeyi yaptığınız halde çözüm olmadı ise, akşamları "Sipraktin" şurup, 1 ölçek verin. ( 5 gün) .. Vaginal yapışıklığın bununla bir ilgisi yok.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat