ishal kusma
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=27286
Tarih: 25 Ağu 2025 Saat 22:48
Konu: ishal kusma
Mesajı Yazan: karengürsel
Konu: ishal kusma
Mesaj Tarihi: 04 Ara 2010 Saat 23:14
hocm bişey daha sorucm karen ishal demiştim su içtiği için doktora götürmedik şimdi çok yoğunn kaka yapıo çok koyu sümüklü içinde beyaz sarı posalar varr...karnı yaparken ağrıyo baya 1 günde 5 kez kaka yaptı sulu sayılmaz okadar...haftasonu bekleyin demişsiniz doktora götürünce ne söyliycez direkt idrardı kandı gaitaydı serumdu antibiyotikti dayıycaklar yine nasıl bi tutum izlemek lazım....
------------- krngrsl
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Ara 2010 Saat 12:07
Kusma yoksa, bekleyin kendiliğinden geçecek. Sakın ilaç vermeyin. Kusma olmadan sadece ishal ile su kaybı, ancak "Kolera" gibi şiddetli ishal olan hastalıklarda olabilir. Günde 4-5 ishal ile su kaybı olmaz.
|
Mesaj Tarihi: 05 Ara 2010 Saat 12:16
hocam kusma bugünde oldu malesef...ve çok ağrılı kaka yapıo...ne yapıcam çokkorkuyorum...bugün 1 kez dünde 1kez çok az kustu...
------------- krngrsl
|
Mesaj Tarihi: 05 Ara 2010 Saat 12:36
Günde 1-2 kusma ile birşey olmaz.. Genellikle ishal başladıktan sonra kusma oluyorsa bu; Rotavirus, veya Norovirüs'tür.. Tedavileri yoktur, susuz kalmamalarına özen göstermeniz yeterlidir. Her içtiğini/yediğini kusarsa tehlikelidir.
|
Mesaj Tarihi: 05 Ara 2010 Saat 23:53
hocam bugün iki kez kaka yaptı kaka sayısı azaldı bu geçiomu demek bide kakası mukuslu ve çok açık renk bu arada mandalina muz ve sadece anne sütü başka bişey yemedi....
------------- krngrsl
|
Mesaj Tarihi: 06 Ara 2010 Saat 10:31
Sonuna gelmişsiniz. Bol su/sıvı yanında, canı ne isterse verin. 2-3 günde tamamen geçecek.
|
|