Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

çocuğum yemiyor imdat

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=2735
Tarih: 04 Eki 2025 Saat 23:27

Konu: çocuğum yemiyor imdat
Mesajı Yazan: mineygzalp
Konu: çocuğum yemiyor imdat
Mesaj Tarihi: 26 Kas 2007 Saat 20:33
Crymerhabalar benim 20 aylık bir oğlum var.biraz bebeklik döneminden bahsedicem.10 aylıkken ilk dişini çıkardı.bu zamana kadar ek bütün yemekleri yiyiyordu.sonra ne olduysa bu aya geldik yemek hep problem  oldu.sadece sabahkalvaltsı ve yoğutdu her zaman severk yedi ve halen seviyor.yemek yemek istemediği içinde ben bir türlü pütürlüyede alıştıramadım.açda kalsa inat bir çocuk kendi yerden yere atıp yinede yemiyor.tabağı gördüğünde basıyor feryadı.masada ne vardiye merak edip bakmıyorbile  birşeyler eline verip yiyecekdiye korkuyor sanki.köfte,balık,et ve sebze nezaman yiyecek veya nasıl aşıltıcam bilmiyorum.2 ay öncesine kadar sebze çorbaları yiyiyodu.şimdi oda yok.doktoru aslında normal buluyo ama ben çok endişeleniyorum sanki eksik besleniyormuş gibi geliyor.bana lütfen yardımcı olurmusunuz.

-------------
mstmnygzalp

Cevaplar:
Mesajı Yazan: benalbuyukgebiz
Mesaj Tarihi: 27 Kas 2007 Saat 23:26
Merhaba...
daha öncede bir kaç defa yazdım. İştahsız çocuk ile ilgili öneriler  bu sanal ortamda imkansız. Çok emek ve bilgi gerekiyor, sizin için geçerli olan tavsiyeleri belirlemem. tetkikler, sizin ve bebeğinizin tutumları, ilişkiniz pek çok şey bilinmesi.. Büyüme geriliği gelişmesin isterim bu iştahsızlık sonucunda. Sevgiler... 

Mesajı Yazan: mineygzalp
Mesaj Tarihi: 29 Kas 2007 Saat 16:58

merhaba cevabınız için teşekkürler.peki benim sizinle yüz yüze görüşmem mümkünmü? çocuğumla birlikte sizin hastalarınızı kabul ettiğiniz yerede gelebiliriz lütfen bu durum yarım kalmasın şimdiden teşekkürler.

-------------
mstmnygzalp

Mesajı Yazan: benalbuyukgebiz
Mesaj Tarihi: 29 Kas 2007 Saat 21:19
Merhaba...International Etiler Tıp Merkezi veya Acıbadem Kadıköy Hastanesi'nde hasta görüyorum. Sevgiler...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat