10 aylık kızım sinirli davranışlarda bulunmakta
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Diğer Sorular
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=27790
Tarih: 27 Tem 2025 Saat 23:03
Konu: 10 aylık kızım sinirli davranışlarda bulunmakta
Mesajı Yazan: okyanus
Konu: 10 aylık kızım sinirli davranışlarda bulunmakta
Mesaj Tarihi: 29 Ara 2010 Saat 23:09
merhabalr 10 aylık 1 ay erken doğmuş bir kızım var,son bir haftadır genelde uykusu geldiğinde böyle davrandığını gözlemledim iki lini başına götürüp kendini dövüyormuş gibi hareketler yapıyor,kafasına vuruyor iki eliyle,şey gibi aman allahım der gibi iki eliyle çok sert olmadan yapıyor bunu,mesela koltuk üstünde bir oyuncak görüyor çıkıp onu alamadığı için yere uzanıp küser vaziyet alıp çok ağlıyor,biri onu severken ara ara cırmalar gibi saldırıyor,saç çekiyor insanların yüzünü yoluyor tabiri caizse,şöylede bişi var ki,asla kızımın yanında bırakın tartışmayı büyük hafrler ile bile konuşmamaya özen gösteriyoruz,şu an da hazirana kadar kayınvalidemlerde yaşıyoruz bu bebeğim doğduğundan beri böyle,kalabalık bir ortam ama rahatsız edici değil beni bu bazen düşündürüyor kızımın şimdiki sinirli hali nedir gelecekte nasıl olur bu ne demek diye düşüncelere dalıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
------------- sana her baktığımda içimi kıpır kıpır edensin kara kızçem
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 20 Oca 2011 Saat 16:34
çocuklar dünyayı fark edip kendini daha çok ifade etmek ve daha fazla şey becermek isteyip yapamadıkça hırçınlaşırlar, yürümek ve konuşmak onu çok rahatlatacaktır, böylece istediğini daha kolay yapabilir ve derdini anlatabilir olacaktır
------------- özlem
|
Mesajı Yazan: okyanus
Mesaj Tarihi: 20 Oca 2011 Saat 16:52
özlemmestçioğlu Yazdı:
çocuklar dünyayı fark edip kendini daha çok ifade etmek ve daha fazla şey becermek isteyip yapamadıkça hırçınlaşırlar, yürümek ve konuşmak onu çok rahatlatacaktır, böylece istediğini daha kolay yapabilir ve derdini anlatabilir olacaktır |
teşekkür ederim açıklamanız için,hırçınlığı gittikçe azalıyor
------------- sana her baktığımda içimi kıpır kıpır edensin kara kızçem
|
|