kusma ve yutma problemi
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=28129
Tarih: 29 Eyl 2025 Saat 18:54
Konu: kusma ve yutma problemi
Mesajı Yazan: ul.sevde
Konu: kusma ve yutma problemi
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2011 Saat 15:56
dr.bey 4 aylık kızım her beslenme sonrası burnundan kusuyor akşamları muhallebi yedirmeye başladım yeme sırasında bile burnundan bi miktar muhallebi geliyor. birde bazen tükürüğünü yutamayıp boğulacak gibi oluyor zor kurtarıyorum .doktoruna sordum olabilir normaldir dedi .neden başka çocuklarda olmuyor bu sorunlarda sadece benim çocuğumda oluyor.benmi çok endişeliyim yoksa gerçekten bir problemmi var? sizce de normalmi bunlar? fikirleriniz benim için çok önemli..
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Oca 2011 Saat 11:49
Boğazına iyi bir şekilde bakıldımı?? Damak yarığı varsa olabilir, ameliyatı gerekir, yoksa, önemli değildir.
|
Mesaj Tarihi: 16 Oca 2011 Saat 23:36
iki ayrı doktor baktı birşey yok dediler.bir de KBB ye götürsem mi acaba?
|
Mesaj Tarihi: 17 Oca 2011 Saat 10:23
dr. bey söylemeyi unuttum kızım benide hiç ememedi daha doğrusu emmeyi beceremedi biberonu bile çok tuhaf çekiyor.(cuk cuk ses çıkartarak)bunlarda bir damak sorununa işaret olabilirmi?bir şey daha sormak istiyorum son iki gündür kutu sütlere başladım severek içti fakat kakasında katılaşma oldu normal midir?ilginiz için çok teşekkür ederim sizden çok şey öğrendim.
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Oca 2011 Saat 09:54
Damak yarığı olan meme ememez, süt burnundan gelir.. Eğer rahat meme emebiliyorsa, burnundan süt gelmiyorsa, "damak yarığı" yok demektir. Bu kusmalar, gazını iyi çıkartmadığınızdan olabilir, o zamanda; hıçkırık ve yellenme çok artar.
|
|