Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

öksürük ve geniz eti

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=28232
Tarih: 14 Eyl 2025 Saat 19:46

Konu: öksürük ve geniz eti
Mesajı Yazan: ayşenaz
Konu: öksürük ve geniz eti
Mesaj Tarihi: 20 Oca 2011 Saat 10:59
hocam 3 yaşındaki kızımda 6-7 aydır geçmeyen inatçı bir öksürük var..geniz eti problemimiz de var...6-7 ay önce kreşe başladı...

hocam sizin tavsiyelerinize aynen uydum faydasını da gördüm ta ki 2 hafta öncesinde problem iyice büyüdü...doktora gittik astımdan şüphelenmişti...film kan tahlili sonrasında ciğere indiğini anladı ve zinnat flagy muconex ve eczane yapımı bir burun damlası verdi...1 haftadır kullanıyoruz 3-4 gün düzendi azaldı öksürüğü...1-2 gündür de biraz fazlalaştı...bugün de kontrolü vardı...
doktor öksürük şurubu vermiş ilaçlar bitene kadar kullanın geçmezse yeniden gelin film çekelim demiş...

öksürük şurubundan cok korktuğum ve bu sıkıntının astıma dönmesini istemediğim için size danışmadan kullanmak istemedim...öksürük şurubunu kullanalımmı?
hocam bu öksürük cok sürdü nasıl geçicek...?

çok ama çok teşekkür ederim...iyi çalışmalar...iyi ki varsınız...

-------------
Şeker kızım...20.02.2008...
www.aysenazece.blogspot.com
bekleriz...

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 20 Oca 2011 Saat 14:37
hocam bi de sinüzitinin cok yoğun olduğunu söyledi...sino bronşiolit gibi bir teşhis koydu yanlış hatırlamıyorsam

-------------
bekleriz...

Mesaj Tarihi: 20 Oca 2011 Saat 15:21
hocam benim sorum cok geride kaldı...

-------------
bekleriz...

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Oca 2011 Saat 15:25
1- Geniz eti, Astım, ciğerine indi, Sinüzit... Bu kadar çeşitli teşhis, doktorun teşhis koyamadığının işaretidir..
2- Kreşe başlayan her çocuk Astım oluyor demekki!!! Enteresan.
3- Muconex " bronş spazmı" yapacağı için 2-3 gün sonra hırıltıları başlayacak, işte o zaman esas Astım teşhisini koyacaklar. Sakın kullanmayın.
4- Eğer o yapma burun damlasının içinde "Argyrol" varsa, sakın kullanmayın. Kimyasal yanık yapar, sadece ilk 2-3 gün rahatlar gibi olur, sonrası perişanlıktır, ameliyata kadar gider.
Doğru dürüst bir yerde tekrar gösterin.

Mesaj Tarihi: 20 Oca 2011 Saat 15:29

hocam çok teşekkür ederim...inanın hangi doktora gideceğimizi şaştık güvenemiyorum...cok araştırıp gittiğimiz bir doktor büyük özel bir hastanede üstelik...hocam ankarada kime gideyim inanın şaştım...tavsiyeniz olursa koşa koşa gidicem...

çok teşekkürler

-------------
bekleriz...

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 Oca 2011 Saat 12:59
Hacettepe' nin, "Sağlam çocuk polikiliniğine " gidin..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat