Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

biberon seçimi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=2836
Tarih: 18 Eki 2025 Saat 12:27

Konu: biberon seçimi
Mesajı Yazan: şeyme
Konu: biberon seçimi
Mesaj Tarihi: 30 Kas 2007 Saat 16:09
öncelikle böylesine güzel bir site yapmış oldugunuz için site kuruclarına ve saygıdeger doktorlarımıza minnettarım.benim sorum bebegim 5 aylık ve tahmin ediyorum doktorum 1 ay sonra ek gıdaya geçegegimizi söyleyecek bunun için nasıl biberon almalıyım.sanırım marka adı veremıyorsunuz ama en azından bas harfini yazarsanız anlayabilirim.birde emzikler ne kadar sürede bir degiştirilmeli?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: erkinu
Mesaj Tarihi: 30 Kas 2007 Saat 17:26
Merhabalar,

Doktorunuz biberon yoluyla ek gıdaya geçmenizi önerdiği takdirde kullanacağınız biberondan ziyade biberon emziği önemli olacaktır. 6 aylık bebekler 18 aylık oluncaya kadar orta boy ya da 2 numara dediğimiz biberon emzikleriyle beslenebilirler. 18 aydan sonra da 24 aya kadar büyük boy ya da 3 numara dediğimiz emziklerle beslenebilirler. Bu aylarda bebeğinizin dişleri çıkmış olacağından biberon emziklerinizin kesinlikle kauçuk olmasına önem verin. Ayrıca satın alacağınız biberonun akış ayarının olmasına da dikkat edin lütfen.
Kauçuk biberon emziklerini her 4-6 hafta arasında değiştirmeniz gerekir. Sterilizasyonları ise kaynamaya başlamış suya attıktan sonra 3 dakika beklenerek gerçekleştirilir.

Saygılarımla,

Erkin ÜLTANIR

Mesajı Yazan: şeyme
Mesaj Tarihi: 30 Kas 2007 Saat 21:47
çok tesekür ederim aydınlattıgınız için.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat