Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Diş mi? Grip mi?

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Diş & Ağız
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=28427
Tarih: 21 Eki 2025 Saat 20:55

Konu: Diş mi? Grip mi?
Mesajı Yazan: aperpil
Konu: Diş mi? Grip mi?
Mesaj Tarihi: 28 Oca 2011 Saat 11:42
Mrb Hocam,
haftaya 4 aylık olacak oğlumun 2 gün önce ufak ufak öksürmeye ve hapsımaya basladı. Dün baktım sıklığı artıyor. Doktora götürdüm. Bunun yanında cok fazla salyası olmustu 3-4 gun önce. yastıgını ıslatıyordu, damagı ile oynuyordu. kakasıda cok asırı balgamsıydı. iki defada yesil kaka yaptı. Doktor diş cıkarmaya basladıgını söyledi henüz görünürde birsey yok. Diş cıkarma belirtileri ile soguk algınlığının benzer oldugunu söyledi. Peditus surup ve diş jeli verdi. Sizin önceki mailleri okuyunca dahaönce 1 defa vermiş oldugum pedutusu bıraktım. Suan öksürük atarak devam ediyor. Hapşırmada aynı sekilde. Serum fizyolojik aldım kullanıyorum. 

Bebeğimin keyfi yerinde.Ates yok. Öksürügüde kuru. Fakat ilerlemesinden baska hatalığa cevirmesinden korkuyorum. Bu diş mi grip mi onuda bilmiyorum. Ne yapmalıyım hocam?

Birde oğlumun kilosu 8000 ( 4000 doğdu ) sadece anne sütü alıyor. boyu 2 aylıkken 60 cm di. suan bilmiyorum.  Fazla olmasının zararı olur mu?

teşekkürler

-------------
Keremim 10. ayında

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 28 Oca 2011 Saat 12:17
hocam birde soguk buhar önerirmisiniz? 
Gecmişi okumaya devam ediyorum suana akdar rastlamadım yorumunuza eger yazmıssanız kusura bakmayın. 

-------------
Keremim 10. ayında

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Oca 2011 Saat 13:27
Diş çıkarma belirtisi diye bir şey yoktur.... Sallıyor... Çocuğunuz basit bir Grip geçiriyor. Sıcak su buharı daha iyi gelir. Soğuk buhar; Astım, bronşit için.. Kilosu fazla ama siz bildiğiniz gibi gidin, sadece zorlamayın..

Mesaj Tarihi: 28 Oca 2011 Saat 17:43
Teşekkür ederim Kadir Bey. Kilosu konusunda hiç bir sey yapmıyorum ek gıdayada gecmeyi düşünmüyorum daha. 6 aya kadar böyle devam

-------------
Keremim 10. ayında

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat