Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Arkadaşlar acil yardım!!!!!!!!!!

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Biz Bize Sorularımız
Forum Tanımlaması: Çocuklarımız hakkında birbirimize sorularımız...
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=28456
Tarih: 04 Ağu 2025 Saat 17:27

Konu: Arkadaşlar acil yardım!!!!!!!!!!
Mesajı Yazan: superisi
Konu: Arkadaşlar acil yardım!!!!!!!!!!
Mesaj Tarihi: 29 Oca 2011 Saat 23:35
Ya arkadaşlar, kızım 10 gündür saçlarını kaşıtmaktan mahvoldu. Doktora götürdüm bişey yok dedi. Kaşıntı için şampuan yazdı. tabiki almadım. Bu gün cildiye doktoruna götürdük. Dr. saçında az miktarda sirke var dedi. Hayatımda hiç karşılaşmadığım sadece duyduğum bir nesne şok geçirdim. para...t adında bir ilaç ve kaşıntı için ilaç verdi. Parani... kullandım. tarağıylada taradım ama daha önceden hiç görmediğim , bilmediğim için  presedürde ne yazılıysa uyguladım. ve kesin çözüm deniliyor. işlemler bitti yıkadım. Hala kaşıtıyor. bende kuru kuru tarağıyla taradım. Ne yapacağımı bilemiyorum bir bilginiz vaesa lütfen palaşın. yardmlarınızı bekliyorum. yoksa çıldıracağım. kızımı yanıma bile yaklaştırmıyorum  çok huylanıyorum. evi bugün resmen dezenfekte ettim.  ne yapacağımı bilemiyorum...?????????????
   En acısıda kızımın güzelim saçlarını kestirdim. ve kızım  isyanlarda okula gitmeyeceğini söylüyor? ve ben çok üzülüyorum..Daha ne yapacağım???????????

-------------
ZÜLAL(Bookworm)

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Beyza
Mesaj Tarihi: 30 Oca 2011 Saat 00:09
Zülalcim mesajin burada

-------------
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...

Mesaj Tarihi: 30 Oca 2011 Saat 00:10
Tamam canım buldum..

-------------
ZÜLAL(Bookworm)

Mesajı Yazan: peperutka
Mesaj Tarihi: 30 Oca 2011 Saat 10:46
O psikolojiktir canım zamanla gecer bence drun dedıklerını yaptıysan sorun kalmamıstır

-------------
http://lilypie.com" rel="nofollow">

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<

Mesaj Tarihi: 30 Oca 2011 Saat 22:52
inşallah canım ya. 2 gündür evde yıkanmadık bir şey kalmadı. herşeyi yıkadım. bugün hiç kaşımadı... inşallah  okullar açılınca tekrarlamaz

-------------
ZÜLAL(Bookworm)

Mesajı Yazan: beria
Mesaj Tarihi: 31 Oca 2011 Saat 06:32

bu konuyla ilgili başlık vardı sanırım...

tecrübeden yola çıkarak, bahsettiğiniz ilacın etki mekanizmasını bilmiyorum sirkeleri(bit yumurtası) de öldürüyor mu...
eğer öldürmüyorsa, onlar yumurtadan çıkıp öleceklerse, uygulamayı biraz uzatsanız iyi olur tamamen tecrübe, çünkü en sona iki sirke kalıp biri dişi diğeri erkek iki bit yavrularsa, yeniden başa dönebilirsiniz...

aman psikolojiye dikkat, özellikle çocuğun psikolojisine, ben burda konuya yazarken kaşınıyorsam sizi düşünemiyorum bile, tamamen sabır ve dikkat işi...
Allah kolaylık versin...
zaten atlatmış gibisiniz...büyük geçmiş olsun...

-------------
hadd bildirmek değil haddimi bilmektir, amacım...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat