Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

mide problemleri

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=28541
Tarih: 29 Tem 2025 Saat 09:23

Konu: mide problemleri
Mesajı Yazan: Ece-alper
Konu: mide problemleri
Mesaj Tarihi: 02 Şub 2011 Saat 13:40
Hocam, 8 aylık 10 kg olan bir erkek evladım var. alt dişimizden biri çıktı diğeri çıkmak üzere,, 2 gündür ishal, berbat şekilde kokulu gaz çıkartıyor ve geğiriyor. İştahı yok, zaten çok iştahlı bir bebekde değil, dün akşamda içtiği çorbanın tamamını kustu, kilosunu ben hareketsiz oluşuna bağlyorum,sürünme, emekleme v.b. hiç niyeti yok, tostopa oturuyor(tam oturabildiğide söylenemez),, bu arada uykularımızda bizi terk etti,, uyuduktan 15-20 dakika sonra çılgınca ağlıyor,ama gözler kapalı,, gecede aynı şekilde,,neredeyse yarım saat arayla ağlıyor.. Ne yapacağımı bilmiyorum,, 1 defa reflor verdim o kadar. yol gösterirseniz çok sevinirim?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Ece-alper
Mesaj Tarihi: 02 Şub 2011 Saat 14:08

Hocam eklemek istediğim bir konuda var,, kreşe giden 2.5 yaşında birde kız evladım var,, o da "aşı olmasına rağmen" rotavirüs oldu geçen hafta. Oğlumun ishalinin kızımdaki rota mikrobuyla bir bağlantısı olailirmi? oğlumda ateş yok. Teşekkürler.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Şub 2011 Saat 10:50
Eski mailleri okuyun.... Rotavirüs de; ishal ve kusma beraber olur.. Aşı sadece ağır Rotavirüs enfeksiyonlarını önler, bazı hafif enfeksiyonlar olabilir. Siz genede susuz kalmamasına dikkat edin..Kızınızdan oğlunuza bulaşmış olabilir.  

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat