Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Alerjik bronşit (mi)?

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=28607
Tarih: 12 Eki 2025 Saat 21:01

Konu: Alerjik bronşit (mi)?
Mesajı Yazan: yusufçuk
Konu: Alerjik bronşit (mi)?
Mesaj Tarihi: 04 Şub 2011 Saat 23:28
merhaba hocam. 11  aylık oğlum 3 hafta önce "allerjik bronşit" geçirdi (bu gittiğimiz çocuk doktorunun tanımlaması). çocuk dokoru Suprax,Ventolin ve Zaditen damla verdi.Suprax'ı 10 gün,Zaditen'i ise kış boyunca kullanmamızı söyledi.9. gün bebeğimde ishal başladı,gittiğimiz başka bir çocuk doktoru antibiyotiğe bağladı.ve  çok şükür Maflor ile  atlattık.o antibiyotiği size danışmadan kullandığım için öyle pişmanım ki.Cry
tamamen iyileşti şükür derken; bu sabah da göğsünde hırıltı ve öksürükle uyandı.öksürüğü gittikçe artıyor.ne yapmalıyız?Zaditen'i kesmiştim,tekrar başlayayım mı?
bir de; Bilecik'in Osmaneli ilçesinde yaşıyoruz. Kütahya'da,Adapazarı'nda ya da bu civardaki illerden birinde önerebileceğiniz bir çocuk doktoru var mı?Allah sizden razı olsun.hayırlı akşamlar.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Şub 2011 Saat 16:29
O yaşlarda "allerjik bronşit" olmaz, muhtemelen "Grip" geçiriyor, grip ile ilgili eski mail ve makaleleri okuyun. O bölgede maalesef tanıdığım yok..

Mesajı Yazan: yusufçuk
Mesaj Tarihi: 05 Şub 2011 Saat 20:04
ilginiz için çok teşekkürler hocam. zaditen'i kış boyunca kullan demişti o doktor.kullanmayayım artık.bir de eski mesajlarınızda limonlu balı önermişsiniz.11 aylık bebeğe de bal vereblir miyim?sağolun.hayırlı akşamlar.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Şub 2011 Saat 09:40
Konu ile ilgili eski maillere bakın.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat