Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kızım hep aynı resmi yapıyor

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uzman Pedagog Nilçin Doyran Bengisu
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=28731
Tarih: 22 Tem 2025 Saat 03:34

Konu: kızım hep aynı resmi yapıyor
Mesajı Yazan: guluzar
Konu: kızım hep aynı resmi yapıyor
Mesaj Tarihi: 11 Şub 2011 Saat 18:20
merhaba,benim 27 aylık bir kızım var.son 3 aydır,kızım her resim yaptığımızda hep aynı şeyi çiziyor.iki yada üç halka içlerindede birkaç tane nokta..nezamandır aklıma takılıyor,bunun Azra'nın içinde bir anlamı olup olmadığı aklıma takılıyor..bende bir sağlıkçıyım ve klinikte gördüğüm o olumsuz tablolardan birini yaşıyor olmaktan korkuyorum..neden kızım hep aynı şeyi çiziyor olabilir lütfen yardımcı olun..

-------------
azranın annesi

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Nilçin DoyranBengisu
Mesaj Tarihi: 14 Şub 2011 Saat 21:00
Merhabalar;
Bu yaş dönemi için karalama evresi çok normaldir. Öncelikle kendini iyi hissttiği başarılı olduğunu düşündüğü şeyleri tekrarlıyor olabilir. Resimleri çeşitlendirmek için birlikte resim yaparken önce sizi izlemesini isteyin ve hergün farklı şekiller yapın, ondan da aynılarını çizmesi yönünde komutlar verebilirsiniz. Bunları denedikten sonra dahi ilerleme kaydedemiyorsanız ve bunun bir tekrarlayan davranış olduğunu düşünürseniz bir profesyonelden yardım almanızı tavsiye edebilirim.

Mesajı Yazan: guluzar
Mesaj Tarihi: 15 Şub 2011 Saat 11:06
bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim.eşimin ve benim içimizi çok rahatlattınız..artık yeni şekiller çizmeye çalışıyoruz kızımla..sonuçları yine yazarım.

-------------
azranın annesi

Mesajı Yazan: Nilçin DoyranBengisu
Mesaj Tarihi: 15 Şub 2011 Saat 21:01

heyecanla bekliyorum, sevgiler...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat