Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

geniz eti ameliyatı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=28754
Tarih: 17 Eyl 2025 Saat 03:30

Konu: geniz eti ameliyatı
Mesajı Yazan: ziley84
Konu: geniz eti ameliyatı
Mesaj Tarihi: 13 Şub 2011 Saat 11:48
kadir bey iyi çalışmalar,
daha öncede size danışmıştım kızımda geniz eti vardı.gün içinde sürekli ağzından nefes alıyor,burnu tıkalı ve sürekli ateş olmayan fakat balgam ve öksürüğün burun akıntısının eşlik ettiği hastalık yaşıyor.sadece ağzından nefes aldığı için beslenmesindede sorun yaşıyor.geceleri ağzı açık ve horlayarak uyuyor.kbb ye götürdüm elle geniz etini muayene etti ve alınması lazım kulaklardada kızarıklık var zamanla sorunlarınız daha büyür dedi.şimdi size sorum bu şikayetlere göre ameliyat olmalımıyız yoksa başka şansımız varmı.
eski maillerin hepsine baktım ama ameliyat konusunda çok kararsız kaldım ne yapmalıyım.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Şub 2011 Saat 10:06
Genellikle bu problem, çocuk yuvaya başladığında ortaya çıkar.. Eğer 3-4 sene bu şekilde idare edebilir derseniz, ameliyat gerekmez, "-yok, çok sık kulak problemleri oluyor, gece uykusu sıkıntılı-" derseniz ameliyat gerekir.  

Mesaj Tarihi: 14 Şub 2011 Saat 10:49
çok tşk kadir bey
kulak problemi bir kez yaşadık ama doktor bundan sonra sık olabileceğini söyledi.gece uykusunda huzursuz bazı geceler hiç uyanmıyor bazı geceler hep ağlayarak.karar veremiyorum erken ameliyatlarda tekrarlama durumu oldukça yüksekmiş.

Mesaj Tarihi: 15 Şub 2011 Saat 10:35
4 yaşından küçük ise, acele etmeyin..

Mesaj Tarihi: 16 Şub 2011 Saat 08:46
kadir bey merhaba
kızım 2 yaşında.tetkikler sonucu geniz etinin çok büyük olduğunu tamamen kapattığını ve burundan hiç nefes alamadığını söylediler.hergün balgamlı kusması var.ve sürekli ağzı açık.bu durumda ameliyatın en sağlıklı olduğunu yol olduğunu söylediler.

Mesaj Tarihi: 16 Şub 2011 Saat 14:37
Genellikle bu problem, çocuk yuvaya başladığında ortaya çıkar.. Eğer 3-4 sene bu şekilde idare edebilir derseniz, ameliyat gerekmez, "-yok, çok sık kulak problemleri oluyor, gece uykusu sıkıntılı-" derseniz ameliyat gerekir.  

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat