Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

dikkat eksikliği

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uzman Pedagog Nilçin Doyran Bengisu
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29102
Tarih: 23 Tem 2025 Saat 03:48

Konu: dikkat eksikliği
Mesajı Yazan: 3 melek
Konu: dikkat eksikliği
Mesaj Tarihi: 28 Şub 2011 Saat 21:38
merhaba kızım 6.sınıf öğrencisi .çok başarılı çok şükür.ancak sınavlarda beklediğimizden çok yanlış çıkarıyor sebeb yanlış okuma ,bazı kelimeleri görmeme doğru yapabileceği soruları kaçırıyor.deneme sınavları neyse de 8.sınıftaki sınav çok önemli fen lisesi çok istiyor.nasıl yardımcı olabilirim kızıma teşekkür ederim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Nilçin DoyranBengisu
Mesaj Tarihi: 01 Mar 2011 Saat 21:32
Merhaba okuma hatalarını eğer normal hayatta kitap okurken de yapıyorsa bu dikkat eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir. Ama bunu sadece sınavlarda yapıyorsa heyecanlandığı için ya da bir yarışın içinde olduğu için kaygılandıdan da olabilir. Bunu belirlemek için uzmandan yardım alabilirsiniz. Sevgiler

Mesajı Yazan: 3 melek
Mesaj Tarihi: 02 Mar 2011 Saat 07:39
merhaba kızım çok kitap okur okuma hızı çok iyi.normalde kitap okurken böyle hatalar yapmadığını söylüyor.sınavda kaygılandığını söylüyor.sınav süresi 90 dakika 30 dakikada bütün sınavı bitirdiğini 30 dakikada da kontrol ettiğini 1-2 yanlışını düzeltebildiğini söylüyor.ancak bir uzmana gitmeyi istemiyor.dershanedeki rehberlik öğretmeniyle ondan habersiz görüşsem ne dersiniz?

Mesajı Yazan: Nilçin DoyranBengisu
Mesaj Tarihi: 03 Mar 2011 Saat 22:55
tabii görüşürseniz en azından kızınızı tanıdığı için rehber öğretmen size daha iyi bilgi verecektir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat