terleme sonrası öksürük
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29132
Tarih: 06 Eyl 2025 Saat 23:23
Konu: terleme sonrası öksürük
Mesajı Yazan: cerenimo01
Konu: terleme sonrası öksürük
Mesaj Tarihi: 02 Mar 2011 Saat 09:10
hocam merhaba.günaydın.kızım 43 aylık 2 ay önce geniz eti ameliyatı oldu.kulaklarına tüp takıldı.bu sene kreşe başladı.sürekli orta kulak iltihabı oluyor.hatta daha önce size de yazmıştım kreşe gönderip göndermeme konusunda .göndemeye karar verdim yazdıklarınızdan sonra.hocam sorum şu kızım evde çok fazla öksürmüyor.biraz hareketlenince vücudu ısındığında öksürmeye başlıyor.bi de ilk yattığında hafif terleyip vücudu ısındığında.fakat kreşte öğretmeni çok öksürdüğünü özellikle yattığı zaman.uyuyamadığını söylüyor.fakat evde bişey olmuyor.sebebi ne olabilir hocam.zaten öksürüğü hiç geçmedi kasımdan beri.sizin söylediklerinizi uyguluyorum.hatta limonlu bal yaptım şurup şişesine koydum kreşe verdim.öğretmeni gündüz de versin diye.izotonik solusyonu otrivin şişesine koyup arada burnuna sıkıyorum.öksürüğünün sebebini merak ediyorum hocam.
teşekkür ederim doktor bey.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 02 Mar 2011 Saat 11:45
Kreşe başlayan her çocuğun ilk 2 senesi bu şekilde geçer.. Gördüğünüz gibi, ameliyatın da pek bir faydası olmadı.. Eski mailleri okuyun..
|
Mesajı Yazan: cerenimo01
Mesaj Tarihi: 02 Mar 2011 Saat 11:54
evet hocam maalesef ameliyatın faydası olmadı.tek faydası çocuğun duyması oldu.kulaklarında basınç ve sıvı birikimi iştme kaybına sebep olmuştu.şimdi iyi çok şükür.hocam allerjik değildir yani?ben allerjikmi acaba diye merak etmiştim.çünkü evde öksürme yok.kreşte de sadece uyurken oluyormuş hocam.
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 02 Mar 2011 Saat 11:56
Allerji, günümüzün modası.. Eski mailleri okuyun..
|
|