Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

idrar

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Testler & Tahliller & Teşhisler
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29231
Tarih: 21 Eki 2025 Saat 01:34

Konu: idrar
Mesajı Yazan: semuna
Konu: idrar
Mesaj Tarihi: 06 Mar 2011 Saat 22:32
merba hocam kızım bu gece sbaha karşı aglyrk uyndı ve  acıyo dyodu bezini gösterek.bezine baktında geced hiç çiş yapmmış.2 saat snnra fln çişini yaptı ondan snra raatladı.ama o süre  boyunca hiç durmdn ağlyıp acyo diyodu.kendını kasıyodu.bunu 2 ay once fln yıne olmustu o zaman pşik oldğu için pişktn ypttnı duısunmstum ama sımdı hhıc pişik ffalnda yok nedennn olblr hocam.idar ttesti yaptrdım sonucunu yayrrm.
dansite..1020
ph........5.0
nitrit negatif
yasssı epitel...1-2
lokosit.............1-2

dger deerler nnormal..cvbınız cın sımdıden teskkrler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Mar 2011 Saat 11:06
İYE yok, bol su içirin.. Ağrı olursa 5-10 dakika sıcak suda oturtun

Mesaj Tarihi: 07 Mar 2011 Saat 12:36

tesekkur ederim doktorr bey.neden olabilir bu agrı.acaba su an 20 aylık çiş oğrenm donemınde oldsu ıcnmı.yada kummu dusı duruyo acıle gotrmustuk.km dusuruyo olabılır agrı devam ederse.bi ultrason gerekbılır dedı ordakı doktor.sizce buna gerek varmı.yaptıkları ıdrar testındede hıc bı sonuc yoktu dogu duzgtn .siz kristalden bahsedyosunuz oda yoktu.

Mesaj Tarihi: 08 Mar 2011 Saat 10:01
Ağrı makatta olabilirmi?? Eğer ağrı önde değil, arkada ise, bu "Proctalgia Fugax" denilen durum olabilir.. Sıcak kompres iyi gelir...

Mesaj Tarihi: 08 Mar 2011 Saat 20:17
şuan 20 aylık oldugu ıcın nerrde oldugnu anlaymıyorrrum.ama çişini yaptıktean sonra gecti.şuanda 3 gun oldu keyfi iyi.bu dedeginiz durum muayene ile anlasabşlıyomu hocam.göstermem gerekıyomu.önemli bişymi.

Mesaj Tarihi: 09 Mar 2011 Saat 10:56
Maalesef, hiçbir muayene bulgusu yoktur, sadece sıcak kompresin iyi gelmesi ile adı konabiliyor..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat