Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

oto koltukları

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=2938
Tarih: 12 Tem 2025 Saat 15:50

Konu: oto koltukları
Mesajı Yazan: afuk
Konu: oto koltukları
Mesaj Tarihi: 04 Ara 2007 Saat 14:56
Merhaba erkin bey. benin sorunum araba koltuğumuzun terletiyor olması ve arkadaşlarımdan hangi marka olursa olsun bütün araba koltuklarının terlettiğini duydum bu neden böyle.terletmeyen bir ürün varmı

Cevaplar:
Mesajı Yazan: erkinu
Mesaj Tarihi: 04 Ara 2007 Saat 22:32
Merhabalar,

Daha önceleri de karşılaştığımız bir şikayet bu. Maalesef bazı oto koltuklarında kullanılan kumaşlar çok kalitesiz olduğu için çocuğunuzu terletirler. Ancak çocuğunuzu terletmeyecek olan sadece kumaş değil oto koltuğunun gövdesinde yer alan hava sirkülasyon sistemidir. Bir koltuk satın alırken bunu lütfen araştırın. Bazı markalar ek olarak terlemeyi önleyici kılıf da satarlar. Bu kılıfların da ne kadar faydalı olduğu tartışılır. Ancak terlemeye neden olan önemli nedenlerden biri çocuklarımızı otomobilin içersinde koltuğa gereğinden fazla giysiyle oturtmamızdır.  Buna bir de çocuğunuzun koltuğa kemerle bağlanıp hareketlerinin kısıtlandığını ve sırt kısmının yeterli havayı alamadığını düşünürsek terlemeden kaçınmak imkansız gibi görünüyor. Bu durumla  çok sık karşılaşıldığını gördüm doğrusunu söylemek gerekirse.

Erkin ÜLTANIR

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat