Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

yardım

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uzman Pedagog Nilçin Doyran Bengisu
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29442
Tarih: 04 Ağu 2025 Saat 14:13

Konu: yardım
Mesajı Yazan: ÇİTOS
Konu: yardım
Mesaj Tarihi: 19 Mar 2011 Saat 13:58
Merhaba Nilçin Hanım.küçük oğlum 21 aylık ve probleminden dolayı gözünden opere ettirmişken sünneti de yapıldı.8,5 yaşındaki abisi yaza sünnet olucak.öğretmeni çağırdı beni.2 haftadır oğlunuzda değişiklik içine kepanıklık,derslerinde gerileme görüyorum bi problemmi var evde dedi.aklıma sünnet sonrası böyle oldu diye gelmedi, düşününce evde eşimle bulduk problemi.rehber hocasıyla da görüştük önemlideğil düzelir dedi.ama çözüme kavuştuğunu düşünmüyoruz ve aile terapistine ihtiyaç duyuyoruz.önerileriniz nedir bu konuda.dr.psikiyatr-aile veya iletişim psikoloğuöneriniz bursa da olabilirmi.saygılar...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Nilçin DoyranBengisu
Mesaj Tarihi: 20 Mar 2011 Saat 21:37

Merhabalar,

Bursa'da tanıdığım bir psikolog ya da pedagog tanımıyorum ama üniversite hastanesine giderseniz bir uzman tarafından sorun tespit edilebilir. Böylece sorun varsa da müdahale ile atlatabilirsiniz. Sevgiler

Mesajı Yazan: ÇİTOS
Mesaj Tarihi: 22 Mar 2011 Saat 11:10
Merhaba Dr.hanım.biz aile terpi uzmanına başvurduk.eşimle beni-sorunlarımızı dinledi.çağatay depresyonda olabilir.çocuk psikytrı görsün dedi.randevu aldık.konuştu-konuştuk depresyondedi ve prozac likit başladı.6 ay kullanıcaz şimdilik.sünnete hazır olur dedi.içine kapanık bi çocu,çocukluğunu yaşayamadan sorumluluklar verilip erken olgunlaşmış dedi.çok üzülüyorum.eltimin oğlu var.babanne al katımızda.sürekli beraberler.onda doğduğundan beri gelişim problemi var.otizm gibi.fakat aile bunu kabullenmeyip ne normal bi çocuk-nede özel bi çocuk gibi davranıyor.arada olan benim oğluma olmuş.onu üzme-bağırtma-o izlesin sen akıllısın.sürekli bizim evimizde biz ondan kaçamadık açıkçası-ağlayıp etrafa saldırıyor,üzülüyor diye.ama çok büyük yanlış yapmışız o-bu ne der diye.biran önce ortamını değiştirip başka bi yere yerleşin dendi.öyle  yapıcaz.ağustos gibi taşınıcaz.4.sınıf 4.öğretmen olucak.bunlar bile çok etkiledi oğlumu.milli-eğitime de kızıyorumAngry.geç kalmadık toparlanmak için dağılan psikolojimizi inşallah.paylaşmak istedim.saygılar....

Mesajı Yazan: Nilçin DoyranBengisu
Mesaj Tarihi: 22 Mar 2011 Saat 22:39

Merhabalar,

Geri bildiriminiz için çok teşekkürler, hiç birşey için geç değil. Bir an önce önerileri yerine getirirseniz en kısa zamanda herşey yoluna girer merak etmeyin. Sevgiler

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat