Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

İLİADİN

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29793
Tarih: 02 Eki 2025 Saat 18:27

Konu: İLİADİN
Mesajı Yazan: BERKOŞ
Konu: İLİADİN
Mesaj Tarihi: 08 Nis 2011 Saat 15:58
Öncelikle Kadir Hocam saygılar bizden, Hocam BEDİRHAN Paşanın burnunda bir sıkıntı oluşuyor. Okyanus suyu Sprey düzenli olarak 10 gün 2X2 devam ettik. Fazla açılma olmayınca İliadin damla kullandık 2X2 3 gün kullandık kestik. Yine de istediğim gibi rahatlık hissetmediğim için okyanus suyu spreyi kullanıyoruz akşamları. 1 Kullanım burun deliklerine uyguluyoruz. İliadin damlaya devam edelimmi. Sayın hocam çok bariz bir sıkıntımız yok İliadini bırakalı 5 gün oldu. Bazen uykuda burnunu kaşıyor. Hocam şimdiden elinize emeğinize sağlık SELAMLAR olsun. 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Nis 2011 Saat 13:27
Tuzlu su (serum fiz) hangi şekli olursa olsun, günde 2x2 değil, her4 saatte bir kullanın. Uyurken kullanmayın.

Mesaj Tarihi: 21 Nis 2011 Saat 10:16
Öncelikle Sayın Kadir Hocam İyi çalışmalar diliyorum.
Sıkıntılı Burun Tıkanıklığında yapılacakları biraz açarsanız sevinirim PAŞA 27 aylık.
1-)Deniz suyu Spreyi Kullanımı ( İlladin ile Kullanım arası nasıl olabilir. ) 
2-)İlladin Kullanımı - 2X2 ( 3 ) günlük kullanım daha sonra yine kullanım ihtiyacı duyduğumuzda kaç gün boşluk bırakabiliriz. 
NOT: Bu konuda sıkıntı verdiysem özür dilerim Kadir Hocam. biraz açıklık getirirseniz sevinirim.Ailece sizlere minnettarız.ALLAH'a emanet olun.

Mesajı Yazan: zeynebin annesi
Mesaj Tarihi: 21 Nis 2011 Saat 21:56
uyurken kullanmayın  ne demek hocam?kızıma yalnız ilk uyuduğunda sf yada iliadin yapabiliyorum...

Mesaj Tarihi: 22 Nis 2011 Saat 11:18
1-Deniz suyu ile İliadin arasında bir ara olmasına gerek yok, sadece İliadinden sonra deniz suyu kullanırsanız, etkisi azalır. Önceden kullanmanızın bir sakıncası yok..
2-3 gün iliadinden sonra 1 gün dahi ara verdi iseniz, tekrar 3 gün İliadin kullanabilirsiniz..
3- Uyurken, rahat ise, gerek yok, sıkıntısı varsa herzaman...  Tabii kulak problemi nedeni ile İliadin kullanıyorsak, ve gündüz yapmakta zorlanıyorsak, gece olabilir.

Mesaj Tarihi: 22 Nis 2011 Saat 11:18

Kadir Hocam unutma bizi cevabınızı bekliyoruz. ( Bilg. Başındayım )PAŞA nın burnu tıkalı, Emeğinize sağlık.

Mesaj Tarihi: 22 Nis 2011 Saat 12:41
Serum fiz(deniz suyu) ile idare edebiliyorsanız, İliadin'e gerek yoktur.

Mesaj Tarihi: 22 Nis 2011 Saat 14:40
Teşekkürler Kadir Hocam İlginize ve emeğinize BALIKESİRDEN Selamlar.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat