Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Foruma Giriş Çıkış Saatleri

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Forum / AOA Hakkında
Forum Adı: Önerileriniz & Şikayetleriniz
Forum Tanımlaması: (TV Programımız, internet sitemiz veya gazete sayfalarımız için her türlü öneri, sorun ve şikayetleriniz)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29823
Tarih: 24 Tem 2025 Saat 16:08

Konu: Foruma Giriş Çıkış Saatleri
Mesajı Yazan: piar
Konu: Foruma Giriş Çıkış Saatleri
Mesaj Tarihi: 11 Nis 2011 Saat 11:45
MerhabaSmile
Düzenli olarak foruma her gün girdiğim halde nedense foruma en son giriş tarihi olarak 6 nisanda takılı kaldıTongue 
 Şu Anki Zaman 11:39
Sizin Son Gelişiniz 06 Nis 2011 Saat 12:43

Çıkış düğmesini tıklayıp çıkış yapıp tekrar girdiğim halde bu böyle.Tabi 6 nisandan beri girmediğim sanıldığı için o günden beri olan tüm konular çıkıyor yeni mesajlarda.Bunu nasıl düzeltebiliriz?? SevgilerimleSmileSmileSmile

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Siddartha
Mesaj Tarihi: 11 Nis 2011 Saat 13:08
Orjinalini yazan: piar piar Yazdı:

MerhabaSmile
Düzenli olarak foruma her gün girdiğim halde nedense foruma en son giriş tarihi olarak 6 nisanda takılı kaldıTongue 

Çıkış düğmesini tıklayıp çıkış yapıp tekrar girdiğim halde bu böyle.Tabi 6 nisandan beri girmediğim sanıldığı için o günden beri olan tüm konular çıkıyor yeni mesajlarda.Bunu nasıl düzeltebiliriz?? SevgilerimleSmileSmileSmile

Merhaba,

Bu sorun arada sırada bana da oluyor ama kodlarda bir problem bulamadık. Belki browser'lardaki bir bug'dan kaynaklanıyor olabilir.

Ben bu durumda yeni mesajlarda son girdiğim zaman aralığını yaklaşık olarak seçip son mesajları görüyorum. Bir kaç giriş sonra kendiliğinden düzeliyor sorun...

Çok yardımcı olamadım ama durum şimdilik bu. LOL

Selamlar, sevgiler...

Mesajı Yazan: Kevser
Mesaj Tarihi: 11 Nis 2011 Saat 13:16
Bende de bazen forumu açtığımda yeni mesajlar koyu renkte oluyor ya, birine tıklayıp okuyup tekrar forum ana sayfasına döndüğümde tüm mesajlar okunmuş gibi oluyor, tüm koyu renkli yeni mesajlar kayboluyor Wacko
zaman aralığını aşağı yukarı yazsam bile yeni mesajlar görünüyor ama kaç tanesi yeni, onu göstermiyor.
sorunum çok büyük yani LOL

Mesajı Yazan: beria
Mesaj Tarihi: 11 Nis 2011 Saat 15:18
ya bir şey sorucam; sadece yorum yazdığımız konu başlılarını görebiliyor muyuz....
var mı öyle bir tık...Smile

-------------
hadd bildirmek değil haddimi bilmektir, amacım...

Mesaj Tarihi: 11 Nis 2011 Saat 15:35
Orjinalini yazan: beria beria Yazdı:

ya bir şey sorucam; sadece yorum yazdığımız konu başlılarını görebiliyor muyuz....

Sadece yorum yazdığınız başlıkları görebileceğiniz bir link yok ama bir konuya mesaj yazarken altta "cevap geldiğinde E-posta ile uyar" diye bir kutucuk var. Onu işaretlerseniz o konuya gelen mesajlardan mail ile haberdar olabilirsiniz.  Wink

Mesaj Tarihi: 11 Nis 2011 Saat 15:37
Orjinalini yazan: Kevser-Şevval Kevser-Şevval Yazdı:

Bende de bazen forumu açtığımda yeni mesajlar koyu renkte oluyor ya, birine tıklayıp okuyup tekrar forum ana sayfasına döndüğümde tüm mesajlar okunmuş gibi oluyor, tüm koyu renkli yeni mesajlar kayboluyor Wacko
zaman aralığını aşağı yukarı yazsam bile yeni mesajlar görünüyor ama kaç tanesi yeni, onu göstermiyor.

Evet sizin sorunuzun çok büyük, ben yardımcı olamam. LOL Ayrıca siz modsunuz bu sorunları sizlerin çözmesi lazım. Olmazsa Yasemin'e sorun o halleder. Wink

Mesajı Yazan: piar
Mesaj Tarihi: 11 Nis 2011 Saat 16:48
Orjinalini yazan: Siddartha Siddartha Yazdı:

[QUOTE=piar]MerhabaSmile

Merhaba,

Bu sorun arada sırada bana da oluyor ama kodlarda bir problem bulamadık. Belki browser'lardaki bir bug'dan kaynaklanıyor olabilir.

Ben bu durumda yeni mesajlarda son girdiğim zaman aralığını yaklaşık olarak seçip son mesajları görüyorum. Bir kaç giriş sonra kendiliğinden düzeliyor sorun...

Çok yardımcı olamadım ama durum şimdilik bu. LOL

Selamlar, sevgiler...

Evet Haluk Bey bende sizin gibi yapıyorum artık ne yapalım.Bide bazende foruma giriş yaptığımda yeni giriyomuş gibi görünüp okunacak mesajınız yok diyorSmileTahmini son giriş saatime göre saati seçtiğimde yeni mesajlar çıkıyor ama 2. sayfaya geçtiğim anda yine okunacak mesaj yok diyorSmileTek tek tüm topikleri gezmem lazım ki yeni mesajları okuyabileyimConfused Ama hiç bişey beni yıldıramaz LOLee forumu seven bunlara katlanır dimi yaLOLLOL

Mesajı Yazan: yasemin
Mesaj Tarihi: 11 Nis 2011 Saat 17:10

Evet sizin sorunuzun çok büyük, ben yardımcı olamam. LOL Ayrıca siz modsunuz bu sorunları sizlerin çözmesi lazım. Olmazsa Yasemin'e sorun o halleder. Wink
LOLhic yani koskocaman mod paydon kidemli var hic bana sormuyorLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 11 Nis 2011 Saat 17:17

Evet Haluk Bey bende sizin gibi yapıyorum artık ne yapalım.Bide bazende foruma giriş yaptığımda yeni giriyomuş gibi görünüp okunacak mesajınız yok diyorSmileTahmini son giriş saatime göre saati seçtiğimde yeni mesajlar çıkıyor ama 2. sayfaya geçtiğim anda yine okunacak mesaj yok diyorSmileTek tek tüm topikleri gezmem lazım ki yeni mesajları okuyabileyimConfused Ama hiç bişey beni yıldıramaz LOLee forumu seven bunlara katlanır dimi yaLOLLOL

Evet aynen bunu demek istemiştim ben de LOL

Mesaj Tarihi: 11 Nis 2011 Saat 17:17
hadi çöz yasemin LOL

Mesaj Tarihi: 11 Nis 2011 Saat 17:20
kevser cok gec önce bana sonra patrona gidecekdin olmadi olmadiLOLLOLLOLLOLLOLgulay gibi ol forumu seven katlanirLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLsorunu bir daha okucam elbet uzakdan sana ilac olcamLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 11 Nis 2011 Saat 17:38

allahim diyem de kidemli mod alkislasinlarLOLLOLLOLtarayicindaki cezerleri silBig smiletemizle ne var ne yok duzene girecektirBig smileolmazsa tavuk yemim o dereceLOL

-------------

Mesajı Yazan: beria
Mesaj Tarihi: 11 Nis 2011 Saat 23:59

Sadece yorum yazdığınız başlıkları görebileceğiniz bir link yok ama bir konuya mesaj yazarken altta "cevap geldiğinde E-posta ile uyar" diye bir kutucuk var. Onu işaretlerseniz o konuya gelen mesajlardan mail ile haberdar olabilirsiniz.  Wink

olsa ne iyi olurdu, çok mu zor bunu yapmak...
yada kaç imza olursa böyle bir oluşum sağlanabilir...Smile
meil biraz zor iş de...

-------------
hadd bildirmek değil haddimi bilmektir, amacım...

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 09:47

olsa ne iyi olurdu, çok mu zor bunu yapmak...
yada kaç imza olursa böyle bir oluşum sağlanabilir...Smile
meil biraz zor iş de...

Bizim forum gibi forumların yazılımı genellikle hazır alınıyor ve bazı modifiyeler dışında pek müdahale etmek doğru değil. Ama zaman zaman forum güncellemeleri oluyor o zaman belki sizin isteğiniz de gelmiş olur.

Mesajı Yazan: MaRaL
Mesaj Tarihi: 03 May 2011 Saat 12:46

buna cevap verilmemi$
benim sorunumda boyle

-------------
">
http://lilypie.com">

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat