Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

emme problemi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=2987
Tarih: 21 Tem 2025 Saat 12:54

Konu: emme problemi
Mesajı Yazan: esra-82
Konu: emme problemi
Mesaj Tarihi: 05 Ara 2007 Saat 18:34
sevgili doktor hanım.benim 3 aylık bir kızım var. benim derdim durup dururken ögürmesi bazen emerkende yapıyor. geceleri uyurkende yapıyor. ama kusma yok sadece boş boş ögürüyor. ve bazen zorla emiyor sanki iki emiyor sonra memeyi itiyor sonra yine emiyor tekrar itiyor doyana kadar böyle devam ediyor sebebi ne olabilir bana yardım ederseniz cok sevinirim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: emiralp
Mesaj Tarihi: 05 Ara 2007 Saat 22:32
benim cevabım ne kadar tatmin eder sizi bilemem ama ,benimde oğlum öyle yapıyordu.meme emerken öğürmesi ya süt fazla akıyordur ağzına yada memeyi bir anda çok fazla ağzına aldığından öğürebilir.oğlum hala çok acıktığında memeyi öyle bi ağzına açarak alıyorki anlatamam ve sonrasında büyük insan gibi öööö diye bi ses çıkarıyor.belki sizinkide bundandır.emerken dikkat edin bakalım sizindemi söylemi.sizin kzınız memeyle oyun oynamaya başlamış bile.bana göre emerken bırakıp tekrar emmeleri oyun geliyor onlara .ama çok tatlılar.allah güzel bişekilde büyütmeyi nasip etsin.güzel günler.

-------------

Mesajı Yazan: ugurbitkisi
Mesaj Tarihi: 05 Ara 2007 Saat 23:07
benim kızım da aynı şakilde yapıyordu.doktorumuz sütten koku aldığını söyledi...ilk 4 ay lahana, soğan, sarımsak...vs.süte koku yapabilecek hiçbir şey yemedim...bir de inek sütü alerjisi çıktı...süt ve süt ürünleri de yiyemiyorum...onlardan da koku alıyormuş...deneyin bence...

Mesajı Yazan: benalbuyukgebiz
Mesaj Tarihi: 06 Ara 2007 Saat 01:52
Merhaba...
Büyük olasılıkla emmeye başladıktan sonra mide kasılmalarını hissediyor ve öğürüyor. Devam ederse tetkik edilmesi gerekir. Bu konu benim uzmanlık alanım. BAna ulaşın. Sevgiler...

Mesajı Yazan: esra-82
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2007 Saat 13:05
cok teşekkür ederim. birde eline emiyor buda midesini bulandırıyor olabilirmi cünkü sadece memeyi emerken degil geceleri uyurkende ögürüyor. bugün farkettim elini emdikten sonra genelde yapıyor birde bu elini emme problemini nasıl aşarız sagolun

Mesajı Yazan: benalbuyukgebiz
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2007 Saat 09:28
Merhaba...
Olabilir gibi geliyor ifadenize dayanarak... Sevgiler...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat