Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

imdat

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uzman Pedagog Nilçin Doyran Bengisu
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=30066
Tarih: 15 Eyl 2025 Saat 06:07

Konu: imdat
Mesajı Yazan: hafsa
Konu: imdat
Mesaj Tarihi: 25 Nis 2011 Saat 15:48
merhaba hocam kızım 20 aylık ve artık dayanamıyorum ..sureklı onunla beraber olamlıyım odada asla oyuncaklarıyla oynamaz benımle beraber bıraz oynar sureklı cıglık atıyor su sıralar s,suyla oynamayı sevıyor ve eger musluk basına goturmezsem parmagını agzına sokup kusuyor bu aralar bunu bıraz terkettı sureklı bır seylerı ellıyor asla sozumu dınlemıyor hareketlı bır cocuk hıc bır yere gıdemıyorum anlatıyorum bazen kızıyorum hayır dıyorum ama sırıtıp guluyor umursamıyor bıle cıglıka tınca duymazdan gelıyorum ama nafıle dısarı cıktıgımızdada sureklı bırılerının ılgısını cekıyor herkese opucuk atıp guluyor hep dedıgını yapmaya calısıyor .baska cocukları kendı uyarıp cıss dıyor ama kendı asla dınlemıyor ben nasıl egıteyım bu cocugu uyuması uykuya dalması problem yemesı problem cok yoruldum artık yardım edecek kımsede yok bakıcıyada korkuyorum vermeye hırpalar dıye caresız kaldım bana neolur bısey onerın cok yoruldum artık..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Nilçin DoyranBengisu
Mesaj Tarihi: 27 Nis 2011 Saat 21:53
Merhabalar,
Kızınızın sizinle aşırı bağlılık yaratan bir ilişkisi var sanırım, bunun için biraz büyüklere bırakarak ayrılmayı kolaylaştırabilirsiniz. Dikkat çekmek için yaptıklarına tepki vermemeye çalışın, sizin hayır demeniz bile onun davranışlarını pekiştirir. Onun için ilgilenmiyormuş gibi yaparak bunu görmezden gelebilirsiniz. Bu davranışları devam ettiği takdirde bir uzmandan yardım almanızı tavsiye ederim. Sevgiler

Mesajı Yazan: hafsa
Mesaj Tarihi: 27 Nis 2011 Saat 22:28
peki hocam tesekkurler cevabınız ıcın..
birde hocam uzmana gostermek ıstersek nereye goturmemı onerırsınız istanbul zeytınburnunda oturuyorum..

Mesajı Yazan: Nilçin DoyranBengisu
Mesaj Tarihi: 09 May 2011 Saat 21:27
Merhaba ;
Üniversite hastanelere gidebilirsiniz. Sevgiler

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat