Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bakıcısını ip kamera ile izleyen var mı?

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Tanışma / Muhabbet
Forum Adı: Çalışan anneler
Forum Tanımlaması: (Çalışan veya bir süre sonra çalışması gereken anneler veya anne adayları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=30090
Tarih: 05 May 2025 Saat 02:04

Konu: bakıcısını ip kamera ile izleyen var mı?
Mesajı Yazan: haydibebek
Konu: bakıcısını ip kamera ile izleyen var mı?
Mesaj Tarihi: 27 Nis 2011 Saat 12:04
bebeğim 8 aylık ve bir bakıcıyla anlaştım,2 çocuğu var  biri 6 diğeri 11 yaşındalarmış,kadın30-35 yaşlarında,iyi birine benziyor ve 3  gündür annemle bakıyorlr bebeğime,ama annem 2 gün sonra gidecek ve endeğerli varlığım bakıcıyla başbaşa kalacak ve bunu düşünmek bile beni tedirgin ediyor ve bir an önce kamera taktırmm lazım,acaba bebeğini ip kamera ile gizli izleyen var mı aranızda?ne marka kamera kullanıyorsunuz ve özellikleri nelerdir?fiyatı nedir?paylaşırsanız memnun olurum.

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 04 May 2011 Saat 15:27

hiç mi ip kamera kullanan yok aranızda,bravo hepiniz  aşmışsınız,full güven var yani,ben biraz fazla evhamlıyım galiba..

Mesajı Yazan: yasemin
Mesaj Tarihi: 04 May 2011 Saat 15:38
http://77.79.90.98/forum/forum_posts.asp?TID=25581&title=ip-kameralar - http://77.79.90.98/forum/forum_posts.asp?TID=25581&title=ip-kameralar
burada biraz konusulmustu.........

-------------

Mesaj Tarihi: 04 May 2011 Saat 16:01

teşekkür ederim yasemin,+ kritik veren arkadaşlara da teşekkürler.....

Mesaj Tarihi: 04 May 2011 Saat 16:02
mantiksiz degil yorum bile yazmasalar sizin acmis oldugunuz topige arti veriyorlar benim verdigim gibi kötu bir sey degil punaninizi artiyorBig smileBig smileBig smileBig smileArti verbuna tikliyorlar.yoksa size eksi Eksi ver verseler zaten anlarsiniz.bunu yalnis anlamayin sakin.versinler Big smile

-------------

Mesaj Tarihi: 04 May 2011 Saat 16:06
Embarrassedhımm ok,ben kritik vermeyi eleştirilmek,eksi almak olarak düşündüm,mantıksız geldi o yüzden,kusura bakmayın arkadaşlar

Mesaj Tarihi: 04 May 2011 Saat 16:08
ay çok utandım şimdi,hemen sileceğim tekrar özür dilerim arkadaşlar.

Mesaj Tarihi: 04 May 2011 Saat 16:09
önemli degil biz alisigizLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLsen yalnis anlarsin biz düzeltiriz sen buna takmaaaaaaaaLOLLOLLOLLOLLOLguldurdun beniLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 04 May 2011 Saat 16:10
LOLKizBebek

Mesaj Tarihi: 04 May 2011 Saat 16:10
Orjinalini yazan: haydibebek haydibebek Yazdı:

ay çok utandım şimdi,hemen sileceğim tekrar özür dilerim arkadaşlar.
silme benim mod arkadaslarim   gulsen hilal derki bir seyi yalnis yazsalar  silmezler  sonra sunu yazarlar  hatira kalsin silmeyinLOLLOLLOLLOLseninkide hatira kalsin tanisma asamasinda olur bunlarBig smileBig smileBig smile

-------------

Mesajı Yazan: eczbanu
Mesaj Tarihi: 04 May 2011 Saat 16:37
Merhabalar, ben de bakıcı için evime ip kamera döşettim. dört kamera ham kayıt alıyo hem ben dışardayken internetten bağlanıp anında izleyedebiliyorum. 1500 tl ye mal oldu, ......diye bi firmaya yaptırdık.

Mesaj Tarihi: 05 May 2011 Saat 11:24
peki banu seninki gizli mi,ben gizli taktıracağım,ayıp olur kadına öbür türlü,zaten sürekli de izlemem,güvenimi kazandıktan sonra izlelel kadını,güvenene kadar iizlerim bir de şüpheli durumlarda izlerim.ben mutfağa,yatak odasına,salona çocuk odasına düşünüyorum,gerçi kadın 3 gündür geliyor bakıyor,şimdilik şu basit gizli kameralardan koyduk tek odaya,kadın biraz cin sanki şüphelenmiş gibi bakıyor objektife ki kamera saat duvar saati şeklinde ses kalitesi iyi değil,3 saatlik çekimin sadece 15 dakikasında görünüyor,kameranın açısı dar,ses den de çok bişey anlaşılmıyor,odadalar seslseri geliyor ama görüntüde yoklar,ses de net değil,pat güm tencere seslerine benzer sesler geliyor,ne yaptıkları belli değil,ben 3g kamera almayı düşünüyorum diğer odama da ip kamera almak istiyorum bu uyduruk kamerayla olmuyor

Mesajı Yazan: KUZEY&MİRA
Mesaj Tarihi: 05 May 2011 Saat 17:15
Merhaba bakıcı bulmanıza sevindim umarım sorunsuzca...sevgi ve vijdan içinde bakar yavrunuza...
Yalnız habersiz onu kamerayla izlemeniz yasal olarakta suç bunu unutmayın ilerde Allah korusun olumsuz bir durumda sonuna kadar siz suçlu sayılırsınız...
keşke işe almadan önce kadına bahsetseydiniz....

-------------
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ

Mesajı Yazan: nurcan
Mesaj Tarihi: 05 May 2011 Saat 17:54
Bencede daha sonra aksi bir durumda siz suclu sayılırsınızz sucsuz olmanıza ragmen üstelik bir annenin cocugunun neler yaptıgını izlemesi kadar dogal birsey olamaz herkese güvenmek zorunda değiliz sonucçta neden ayıp olsun ki bakıcı olaylarını hepimiz biliyoruz kendine güvenen bakıcı izlenmesinden de rahatsız olmaz diye düşünüyorum

Mesaj Tarihi: 06 May 2011 Saat 10:07
doğru diyorsunuz da bizim kadın kapalı böyle bir şeyi en başından söylemeliydik,geçti artık.çocuğum 8,5 aylık bakıcıya tepkileri çok güzel benden ona gidiyor ondan bana gelmiyor mesela,kötü davransa kadına gitmezdi ağlardı gibi geliyor bana,ne bileyim arkadaşlar bebeklerimiz allaha emanet,iyi düşünelim iyi olsun,dediğim gibi bizim kamera uyduruk saat şeklindeki kameralardan ve kadın farkında sanırım onun kamera olduğundan ve görüntülere çıkmıyor kesinlikle kadın,kameranın görüş açısının dışında oturuyor hep,zaten sesi de almıyor doğru düzgün.alıcaz g3 kamera aslında içimiz rahat edecek.

Mesaj Tarihi: 09 May 2011 Saat 16:41
arakadaşlar bugün eve biraz erken geldim,kadıncağız çocuğumu uyutmuş tv izliyordu,beni görünce şaşırdı,kızıma baktım yüzüstü yamulmuş,kafa yastıktan düşmüş,yamuk yatıyor gayet rahatsız,kadına dedim bu hiç yüzüstü yatmaz diye,ikidir böyle yatıyor dedi,heralde yavrum uyumak istemedi zorla uyuttu,zaten dedi de zor uyudu diye,ağlaya ağlaya kendinden geçip uyudu diye tahmin ediyorum,inşallah öyle değildir de,ya uyumadı diye azarldıysa yavrumu,off insanın aklına neler geliyor,ama güvenmek durumundayım..

Mesajı Yazan: KUZEY&MİRA
Mesaj Tarihi: 09 May 2011 Saat 16:45
Canım çok evhamlısın çocuk uyumuş ne yapsın kadıncıgaz işide yoksa...
lütfen ard niyetli olma sadece tedbirli ve dikkatli ol yoksa bakacak kimseyi bulamazsın..
çocuk bu yamukta yatar yastıktanda düşer yataktanda...lütfen daha sakin ve ılımlı ol Allah kötüyle karşılaştırmaya görsün önüne geçemezsin zaten olacakların

-------------
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ

Mesajı Yazan: Kevser
Mesaj Tarihi: 09 May 2011 Saat 17:53
Orjinalini yazan: DEVRİMKUZEY DEVRİMKUZEY Yazdı:

Canım çok evhamlısın çocuk uyumuş ne yapsın kadıncıgaz işide yoksa...
lütfen ard niyetli olma sadece tedbirli ve dikkatli ol yoksa bakacak kimseyi bulamazsın..
çocuk bu yamukta yatar yastıktanda düşer yataktanda...lütfen daha sakin ve ılımlı ol Allah kötüyle karşılaştırmaya görsün önüne geçemezsin zaten olacakların

Ben de bunları yazmaya gelmiştim Big smile Zübeyde çok haklı, daha rahat olmaya çalış Wink
Ya çalışmayıp kendin bakacaksın, ya da güveneceksin. yoksa psikolojin bozulur Smile kötü insan çok, ama belki de senin bakıcı iyidir, böyle düşünmeye çalış Smile

Mesaj Tarihi: 10 May 2011 Saat 11:06
evet rahat olmak lazım,zaten 3g taktırcam,o zaman daha rahat olur içim,istediğimde görürürüm yavrumu,kadın iyi birine benziyor ama ne bileyim insan acaba mı demeden edemiyor,allah kötülerden saklasın yavrumu.

Mesaj Tarihi: 14 May 2011 Saat 15:42
bugün dizinde diş izi şeklinde morluk vardı,severken mi ısırdı ne oldu bilmiyorum,yok yok kamera şart oldu,bir an önce taktıracağım.

Mesajı Yazan: zehra
Mesaj Tarihi: 14 May 2011 Saat 16:04

bakıcınızı nekadar tanıyosunuz komşunuz falanmı ?

bu şekilde ne siz rahat olursunuz nede bakıcınız en iyisi kamerayı bir an önce taktırın . siz yazdıkça benim bile içim kıpır kıpır ediyor Confused

insan banze kendi çocuğuna tahammül edemiyor o tarfi imkansız sevgi olmasına rağmen .

allah çocuklarmızı insaflı insanlarla karşılaştırsın ..

-------------
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))

Mesaj Tarihi: 15 May 2011 Saat 12:25
Orjinalini yazan: zehra zehra Yazdı:

bakıcınızı nekadar tanıyosunuz komşunuz falanmı ?

bu şekilde ne siz rahat olursunuz nede bakıcınız en iyisi kamerayı bir an önce taktırın . siz yazdıkça benim bile içim kıpır kıpır ediyor Confused

insan banze kendi çocuğuna tahammül edemiyor o tarfi imkansız sevgi olmasına rağmen .

allah çocuklarmızı insaflı insanlarla karşılaştırsın ..

evet geç bile kaldık eşimin aymazlığı oldu ,ona kalsa taktırmak istemiyor erteleye erteleye 1 aydrı yavrum kamerasız bakıcının elinde aslında uyduruk bi kamera taktı ben susayım diye ama onun açısı da dar,ve salonda çok vakit geçirmiyorlar ayatak odasına da taktırcam  mutfağa da ,bacağındakimorluk bilmiyorum neyin nesi,babası ve ben öpüyoruz baldırlarını hatta hafif ısıryoruz ama dizlerini asla ısırmadık çünkü diz kemikli bir bölge canı acır.bu kadın benim eşimin iş arkadaşının komşusu bunu iş arkadaşı buldu bize.tabi dışardan ne kadar tanıdıysa artık,kimse kimsenin içini bilemez...
artık önümüzdeki hafta kamerayı haledecğiz..

Mesajı Yazan: bengisu
Mesaj Tarihi: 16 May 2011 Saat 10:09
bu duyguyu çok iyi bilirim bende öyleydim kafayı yemek üzereydim. çünkü bakıcıma güvenmiyordum. ama zamanla öğrendim güvenmeyi ve şimdi bizim aile bireyimiz gibi oldu  abla kardeş gibi olduk. ve şimdi şehir değiştirecel salya sümük ağlıyorum bizi bırakacak diyeCryCryCryama onun hayatınada saygı duymalıyım.Disapprovediyeceğim o ki arkadaşım içini rahat tutumaya çalış ona güvenmeyi öğrem. şüpheli bir şeyler görürsen morarmadır kızarıklıktır hemen sor mutlaka mantıklı bir açıklaması olur. yoksa sen kafanda seneryolar yazar durursun ve pisikolojini bozarsın ben yaptım aynı hatayı çünküWink

-------------
http">
TÜM TARİFLERİM İÇİN TIKLAYIN...

Mesaj Tarihi: 18 May 2011 Saat 16:52
Orjinalini yazan: bengisu bengisu Yazdı:

bu duyguyu çok iyi bilirim bende öyleydim kafayı yemek üzereydim. çünkü bakıcıma güvenmiyordum. ama zamanla öğrendim güvenmeyi ve şimdi bizim aile bireyimiz gibi oldu  abla kardeş gibi olduk. ve şimdi şehir değiştirecel salya sümük ağlıyorum bizi bırakacak diyeCryCryCryama onun hayatınada saygı duymalıyım.Disapprovediyeceğim o ki arkadaşım içini rahat tutumaya çalış ona güvenmeyi öğrem. şüpheli bir şeyler görürsen morarmadır kızarıklıktır hemen sor mutlaka mantıklı bir açıklaması olur. yoksa sen kafanda seneryolar yazar durursun ve pisikolojini bozarsın ben yaptım aynı hatayı çünküWink
dün kadına tel ettim okuldan,kadının sesi gergindi,uyutamadığını söylüyordu telefonda ve sakinleşmişken uyutayım seni daha sonra ararım dedi,kıllandım tedirgin oldum çünkü sesi epeyce gergin çıkıyordu,hemen koştum eve kapıyı kendim açtım zile basmadım,kızım ağlıyordu ama ne ağlama,merdivenlere kadar geliyordu sesi,çok korktum.içeri girdim kapı sesini duydu beni karşısında görünce şaştı ,kızım beni görünce atıldı bana hemen.ağlamasındna korktum ama neden ağladığını anlamadım bitürlü,kadın da anladı paniklediğimi açıklamaya çalıştı neden ağladığını.amaan ne bileyim belki de çok çok iyi bir insandır,bilemem ama güvenimi kazanan kadar ben de o da epeyce gerileceğiz.

Mesajı Yazan: Nilgün1
Mesaj Tarihi: 18 May 2011 Saat 17:07
Bu olayı neresinden tutarsanız tutun, zor ama imkansız değil.
Her milleten,her ırktan iyi de kötü de insanlar çıkabilir değil mi? Olay insanın özünde bitiyor yani.
Haddini bilmekte, yüreğindeki insan sevgisinde, kişiliğindeki sorumluluk duygusunda, emanet edileni koruma duygusunda ve becerisinde...
Özetle iyi insan,merhametli insan olabilmekte. Umarım bu özelliklerde biridir.
2.çocuğumu da aile büyüklerimiz, kız kardeşlerim büyütüyor, emanet etmek,güvenmek zorundayım çünkü. Onlar hiç mi sinirli olmuyor,haksız yere çocuğumu üzüyor da olabilir, yanlış,istemediğimiz gibi davranıyor olabilirler zaman zaman.
Apt.da bir arkadaşım var; çocuğum hasta iken onu okuldan alıp,dr.a götürüp evinde ben gelene kadar baktığı günleri ömrümce unutmayacağım.

Yeter ki yukarıda yazdığım özelliklerde biri olsun, gerisi teferruat bence.

Umarım doğru insandır bakıcınız ve sizin için de yavrunuz için de hayırlı olur.

Mesaj Tarihi: 18 May 2011 Saat 17:26
amin cnm,inşallah çok vicdanlı sbırlı bir insandır,bak sen kendi ablalalrına bile emanet ederkan 'güvenmek zorundayım 'diyorsun,ben ve benim durumumdakiler ne yapsın,neyse ki teknoloji ilerledi ve ben tanımdaığım birine güvenmek zorunda değilim,en zaından tanıyana kadar izleyeceğim kadını,böyle daha huzurlu ve mutlu olacağım çünkü,allah yavrularımızı kötü niyetli insanlardan korusun...

Mesaj Tarihi: 20 May 2011 Saat 13:42
Orjinalini yazan: haydibebek haydibebek Yazdı:

amin cnm,inşallah çok vicdanlı sbırlı bir insandır,bak sen kendi ablalalrına bile emanet ederkan 'güvenmek zorundayım 'diyorsun,ben ve benim durumumdakiler ne yapsın,neyse ki teknoloji ilerledi ve ben tanımdaığım birine güvenmek zorunda değilim,en zaından tanıyana kadar izleyeceğim kadını,böyle daha huzurlu ve mutlu olacağım çünkü,allah yavrularımızı kötü niyetli insanlardan korusun...

bak sen kendi ablalalrına bile emanet ederkan 'güvenmek zorundayım 'diyorsun

Ben kardeşlerime annelerimize emanet ederken, güven sorunu yaşıyorum demek istemedim, sadece çalışan anne kaygısı hep vardır, demek istedim. Hiç bir şey yapmasa da onu seviyor, diye düşünüyorsun.

Biz çalışma kararı alırken, yavrumuzu başkasına emanet edip edemeyeceğimize de karar vermeliyiz önce. Annesi olarak önce biz iyi olacağız.Güçlü duracağız.Ayrılık sıkıntısını çeken yavrumuza, çalışma kararımızın kaygısını da,üzüntüsünü de hissettirmeyeceğiz. Seçim bizim, hayat hepimizin.O halde, onun omuzuna yük koymak yok,bizi anlayana kadar hiç değilse. Ayrı kaldığımız hiçbir saat,gün geri gelmeyecek belki ama,birlikte olduğumuz her anı şölene çevirmek de yine bizim elimizde.

Bundan sonra onu emenat edeceğimiz iyi insanı bulmak kalıyor geriye.

Bakıcımız; merhametli,sabırlı, içinde çocuk sevgisi olan, ilgili, empati kurabilen, sorumluluk sahibi, mümkünse çocuk bakımı deneyimi olan,orta yaşta, kişisel ve ruhsal sorunlarını çocuğumuza yansıtmayacak, temiz ve hijyen kurallarına önem veren, Türkçe’yi iyi kullanabilen biri olmalı.

Takdir edersiniz ki, bu yazdıklarımı tek kişide bulmak güç. Hiç birimiz mükemmel değiliz. Biz anneler de çocuklarımızı yetiştirirken zaman zaman hatalar yapabiliyoruz. Bunlar gayet doğal. Farkında olalım yeter. Başka bir  yazınızda kızınızı azarladığınızı yazmışsınız.Belki bakıcı kaygısından, belki işyeri sorunlarınızı istemeden yansıttığınızdan.  Ben sizi bakıcı konusunda da oldukça kaygılı görüyorum, sizi yoruyor haklı olarak. İstemeden de olsa, kızınıza,eşinize ,bakıcınıza yansıyor belki.

Burada paylaşımlarımızla bunu azaltalım.Bakıcınızın da iyi bir olduğunu yazmışsınız, umarım hep böyle güzel gider,siz de kızınız da çok mutlu olursunuz.

Mesaj Tarihi: 23 May 2011 Saat 11:36
teşekkürler evet kaygılarım ve eşimle aramızdaki sorunlar beni sinirli gergin biri yapıyor ve bebeğime yansıtmamaya çalışsam da arasıra yansıyor,bakıcının benim gibi iç dünyasını sorunlarını bebeğime yansıtmasını istemem elbette,benden daha sabırlı olmasını umuyorum ,inşallah sabırlı ve sakin vicdanlı biridir,bakıcım içi dışı bir biri gibi ama yalnızken neler yaptıklarını bilemem,biz halen daha kamera sorunu çözebilmiş değiliz eşim halaaaaa alacak takacak,zaten okullar tatile girecek 1 aya kadar ihtiyacımız kalmıycak,off ne diyeyim,eşimle de birsürü sorun yaşıyorum,eşim benimle hera allahın günü kavga ediyor tartışıyor,strese sokuyor beni,çıldırmak üzereyim.

Mesaj Tarihi: 23 May 2011 Saat 11:43

şu 4 günlük tatilde hep dışardaydık,sabah çıkıp gece döndük,ev işleri birikti haliyle gece yemek yapamadım,eşim dün bunun kavgasını yaptı benimle,e dışardaydık aksadı diyorum,gece ev temizliği yapınca günün kavgasını yaptı benimle,tahammül edemiyorum artık boşanmayı bile düşünüyorm,katlanamıyorum,kendisi okuldan geliyor 4 gibi yarım saat sonra çıkıyor gidiyor akşam 8 de 9 da geliyor,bahaneşleri hiç bitmiyor eve uğramıyor,kızım da hareketli bir bebek ylnız bırakıp ev işlerini yapamıyorum düzenli olarak,kucak da istiyor,ÖĞLE UYKUSU HER ZAMAN UYUMUYOR.uyumadı deyince sen beceremiyorsun diyorTongue.anca biri bakacak da ben ev işlerini yapıcam.

adam hem dışarda gezecek akşam gelince yemeği hazır olacak,ev temiz olacak ooooh ne ala dünya,gez toz yardım etme,dört duvar arsasında kimseyle görüşmeden akşama kadar yalınz kalayım akşam beyfendi gelince de onun dırdırını çek,BIKTIM...
kocamdan soğumaya başladım artık resmen.

Mesaj Tarihi: 23 May 2011 Saat 12:00
bana kadın al temizlikçi diyor ayda 2 kere gelen bişr kadın vardı o da ağır hasta 1 aydır ve düzelmesini bekledim,başka kadCryın bul diyor bunu bile beceremiyorsun diyor,çekp gideceğim diyor

Mesajı Yazan: PinarTN
Mesaj Tarihi: 23 May 2011 Saat 12:25
çocuktan sonra ilişkiler çok değişiyor malesef
genelde  yük hep kadınlara biniyor
bu sözlerin o kadar tanıdık ki
Allah insaf versin eşine ne diyeyim
ama bakıcı konusunda lütfen biraz daha rahat ol
bak sen bile diyorsun bazen kızıma yansıtıyorum diye
tabi ki gözün üstünde olsun ama paranoya haline getirme
Allaha emanet yavrun

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Mesajı Yazan: ezel
Mesaj Tarihi: 23 May 2011 Saat 14:49
Bence herşeyi çok büyütüyorsun. Bakıcıya güvenmemeni anlıyorum tabiki her zaman tetikte olman lazım. Sonuçta canını emanet ediyorsun. Eşinle aranda geçenler aslında gerçekten çok tanıdık ama adam sana temizlikçi tut demiş daha ne desin. Malesef adamlar eline süpürge alıp ev süpürmüyor. Biraz sakin ol derim ben.

-------------
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....

Mesaj Tarihi: 23 May 2011 Saat 18:58
Orjinalini yazan: PinarTN PinarTN Yazdı:

çocuktan sonra ilişkiler çok değişiyor malesef
genelde  yük hep kadınlara biniyor
bu sözlerin o kadar tanıdık ki
Allah insaf versin eşine ne diyeyim
ama bakıcı konusunda lütfen biraz daha rahat ol
bak sen bile diyorsun bazen kızıma yansıtıyorum diye
tabi ki gözün üstünde olsun ama paranoya haline getirme
Allaha emanet yavrun
amin,korkuyor insan tabi yapcak bişey yok.eşime gelince evet ben de eşimden insaf bekliyorum,bir de sanki artık beni beğenmiyor dış görünüş bakımından,off o kadar yoruldum kiCry

Mesaj Tarihi: 23 May 2011 Saat 19:03
Orjinalini yazan: ezel ezel Yazdı:

Bence herşeyi çok büyütüyorsun. Bakıcıya güvenmemeni anlıyorum tabiki her zaman tetikte olman lazım. Sonuçta canını emanet ediyorsun. Eşinle aranda geçenler aslında gerçekten çok tanıdık ama adam sana temizlikçi tut demiş daha ne desin. Malesef adamlar eline süpürge alıp ev süpürmüyor. Biraz sakin ol derim ben.
ama benim eşim herkese çok medeni,çok yardımcı kadın ruhundan anlıyor gibi anlatıp duruyor kendini çevresindeki kadın  arkadaşlarına,aramızda zaten karı-koca ilişkisi kalmamış,sorunlarımız gırla,başka kadınlar nasıl hem ev işi yapıp hem de evlerine bakıyorlar diyor,sen beceriksizsin diyor,gerçekten de herkes 4 dörtlük heralde bir ben beceremiyorum sanırım haklı...

Mesajı Yazan: Gülsen
Mesaj Tarihi: 23 May 2011 Saat 20:13
Hem çalışıp hemde evin yükünü kaldırabiliyorsa becerebiliyorsa sende ona ver tüm yükleri Evil Smile 
Sende okuldan gel dışarı çık 8-9 gel yemek ye uzan yat Evil Smile İki günde tımarhaneyi boylar eşin eminim ki . Canım benim kendini suçlamayı bir tarafa bırak önce herşey yetişecek diye kendini paralama kendine işlerin önem sırasına göre bir liste yap ve o listeye göre hareket et ben yapmıştım ve çok işe yarıyor . Hem iş ,hem ev, hem çocuk ,hemde eş ama bu dörtlüden biri kendini çıkartmalı hatta senin üzerinden yükleri almalı o yüzden suçu sakın kendinde arama sen ne kadar anne isen eşinde o kadar baba Allah yardımcın olsun canım 

-------------

Mesaj Tarihi: 24 May 2011 Saat 00:24

Orjinalini yazan: Gülsen Gülsen Yazdı:

Hem çalışıp hemde evin yükünü kaldırabiliyorsa becerebiliyorsa sende ona ver tüm yükleri Evil Smile 
Sende okuldan gel dışarı çık 8-9 gel yemek ye uzan yat Evil Smile İki günde tımarhaneyi boylar eşin eminim ki . Canım benim kendini suçlamayı bir tarafa bırak önce herşey yetişecek diye kendini paralama kendine işlerin önem sırasına göre bir liste yap ve o listeye göre hareket et ben yapmıştım ve çok işe yarıyor . Hem iş ,hem ev, hem çocuk ,hemde eş ama bu dörtlüden biri kendini çıkartmalı hatta senin üzerinden yükleri almalı o yüzden suçu sakın kendinde arama sen ne kadar anne isen eşinde o kadar baba Allah yardımcın olsun canım 

Gülsen, bu liste bir süre sonra otamatiğe alıyor kendini ben deLOL Çok doğrusun; program tamam olunca, çok darda kaldığın anda,eşin çocuklarla vakit geçirmesinde saklı herşey.
Yoksa biz hanımların elinden ne kurtulmuş,kim kurtulmuşLOLLOL

Mesaj Tarihi: 25 May 2011 Saat 17:33
kızlar sizler de olmasanız ne yapardım,inanın ki kendimi sizlerin mesajlarıyla çok daha iyi hissediyorum,hepinizi çok seviyorum..

Mesaj Tarihi: 25 May 2011 Saat 17:37
bu arada kızım emeklerken alın üstü düşmüş bugün ben yokken bakıcı anlattı,hemen ağlamış kucağına alınca susumuş,yerde parke var üstünde de halı var ama sert çarpmış,güm diye ses çıktı dedi bakıcım kustu mu kusmadı mı bilmiyorum.bakıcımın cenzaesi varmış ağlıordu açıp bunu soramam da,off.kadir bey de tatilde kime sorcam ben şimdi,ama çok uyuyor bugün.ama o kadar mesafeden düşmelerde bişey olmaz sanırım.

Mesajı Yazan: Gülsen
Mesaj Tarihi: 25 May 2011 Saat 23:35
Sadece takip edeceksin benim doktorum hep bunu söyler midesini boşaltırsa ya da öğürürse gözlerini bir noktaya dikerse hemen acile gideceksin. Ama sanırım hafif bir düşme olmuş bence de bişi olmaz Allahın izni ile canını sıkma . Geçmiş olsun kuzuya 

-------------

Mesaj Tarihi: 25 May 2011 Saat 23:42
cnm saol,bugün mızmızdık biraz akşama doğru ,gözü dalıp duruyor ama kusması yoktu.bakıcımın anlattıklarına inanıyorum heralde çok sert çarpsa söylerdi,neyse bişey olmaz inşallah..

Mesaj Tarihi: 28 May 2011 Saat 23:06
dün de halıda oturuken kendini geriye doğru biir attı güm diye kafasının arkasını çarptı valla,bayağı bir ağladı ama şişlik olmadı,of sanırım sakındıkça çarpacak bu kız sağa sola..ConfusedConfused

Mesajı Yazan: hilal
Mesaj Tarihi: 29 May 2011 Saat 10:51
Çocuktur bu düşe kalka büyüyecek,ne kadar yıpratıyorsunuz kendinizi üzüldüm sizin adınıza..
Daha yolun başında bu haldesiniz,benim oğlum iki yıldır anaokuluna gidiyor,istisnasız hergün bi şekilde düşmüş olarak geliyor,her banyo yaptığımda bacaklarında morluklar var..kaydıraktan düşmüş,arkadaşlarıyla boğuşmuş,koşarken düşmüş..
Olacak bunlar normaldir,o her düştüğünde doktra götürüp ağlayacasınızStern SmileAllah yardımcınız olsun valla işiniz zor...

-------------
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...

Mesajı Yazan: hilal
Mesaj Tarihi: 29 May 2011 Saat 11:00
Benim eşim saçlarını kestikten sonra kafaıs iyice ortaya çıkıyor,hep kırıklar içindeLOLLOL
çok yaramazmış küçükken,öyleki kaç yerde saç bile çıkmıyor,daha çok küçükken.. damdan düşmüş dudağıda yarılmış ordada bıyığı çıkmıyorLOLLOL
Ama hiç bişeyi yok turp gibi,fizik mezunu ,pratik bi zekasız var, hayranımLOLLOL

Gül azıcık rahatla diye yazım,yazı bu kadar yıpratma kendini,helede daha kızın küçücükkenSmile
Çok sakınıyorsun işte çöpte batıyor dediğin gibi.Hoş sakınmasanda düşecek o istediğin kadar koru..
Eğer büyüdükçe bu şekilde devam edersen ona yaklaşımında,bu kez hafif bi sıyrıktta bile basacak çığlığı,o daha küçük seni kullanmasını bilmiyor,senin bu zaafını anlarsa parmağında oynatır vallaLOL
Ve inan geleceği içinde çok sıkıntılı olur,ben öyleymişim ilk çocuğum benden sonra 4 kardeşim var onlarda yok ama bende var..acı eşiğim çok düşüktür..hoş evlendikten ve doğum yaptıktan sonra istemesende geçiyorda,evliliğim ilk dönemlerde pis bi hastalıkla uğraştım tamamen psikolojik,neler çektim bilemezsin..ya düşün öyleki evlendim kan grubumu bilmiyordum mecbur kaldım öğrenmek zorundaydım,hemşirenin önünde tir tir titredim bayıltın beni sonra kan grubumu öğrenelim diyeTongueLOLLOL

-------------
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...

Mesaj Tarihi: 30 May 2011 Saat 11:32
ilahi çok güldürdün beni,,kaygılı bir yapım var böyleyim ilk çocuk ondan sanırım,ama doğru haklısın çocuktur düşe kalka büyür...

Mesaj Tarihi: 03 Haz 2011 Saat 11:46
dün kzmı uyutamamş bakıcı ve eve giderken kızmın yanağına hafifçe bir şekilde vurdu tokat atar gibi ama  sevimli bir ses tonuyla bugün hiç uyumadın,gıck seni ah ederim dedi.ve bu üslup hiç ama hiç hoşuma gitmedi aklıma binbir türlü soru üşütü,gzaten bakıcı bakmaya başladığından beridir kızım ah ah deyip duruyor demek ki bebeğimi bu şekilde korkutuyor ya da tokat atıp vuruyor mu bu kadın ben yokken,ah kelimesini ben ve ailem asla kullanmayıyoruz ben bu kelimeyi şiddeti öğrenmesini istemiyorum.bugün diycem kadına ltf kızıma bu kelimeyi kullanma diyecveğim,sizce de çok yanlış değil mi?biz halaaaaaaaaaaaaaaaaa kamera taktırmadık,kamerayı gizleyecek bir obje beğenemöedi sevgili eşim!!!!!nasıl sinirlemniyorum ne yapıcm ben bu adamla bilemiyorum,sinirlerimi alt üst ediyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zaten kadın kötü niyetliyse yapacağını çoktaaaaaaaaaaaannn yapmıştır artık geçmiş ola bu saatten sonra:(AngryAngryTongue

Mesaj Tarihi: 03 Haz 2011 Saat 11:52
dün yemeğini yedirirken kzızma seslendim biraz azar modunda sanırım (farkında değilim,ağzını açmadı çünkü,ama öyle bağırma değil)yavrum dudaklarını büzdü ağlamaya başladı,yavrum benim,paranoyak olacağım offf.bir de çok pişkin benim bakıcı yaa,ben iyi niyetli davrandıkça daha çok izin ister oldu evi toparlamaz,süpürmez oldu yapması gereken işleri yapmıyor en başında konuşmuştuk halbuki,kız uyuduğunda haftada 1 süpür sil dedim istediğim sadece buydu ama kadın bırak süpürmeyi kız uyuduğunda paso çay içip tv izliyor,sanırımdaha katlanamıycam bu kadına ben,çok da pişkin,bu hafta iş yapamadım haftaya da bakarız diyor ya...Angry

Mesaj Tarihi: 03 Haz 2011 Saat 11:56
kızlar o kadar birikmiş anlatacaklarım 2 gün önce de ayağa kalkarken kızım dengesini kaybedip parkenin üzerüne başının arkasını bir çarptı,br ağladı çok korktum anlatamam.ilk kez bu kadar sert düşüyor,yarım metre yükseklikten düştü..
2 gündür de durgun daha hareketliydi hatta epey hareketliydi,düşmeyle mi alakalı anlamadım gitti.

Mesajı Yazan: pinar35
Mesaj Tarihi: 03 Haz 2011 Saat 11:59
cnm komple okuyamadım ama son yazdıklaından biraz evhamlı olduğunun kanısına vardım rahat ol bence.
Bu kadar paranoyaklık!!! seni mahveder sinir hastası olursun bak.
Bir an önce kameranıza alıp taktırın kendine yazık etme.

-------------
ELİF NAZ'IM NAZLI KIZIM.
04.05.2009 DA DÜNYAMI AYDINLATAN MELEĞİM.

Mesaj Tarihi: 03 Haz 2011 Saat 12:05
evet evhamlıyım kamera aldık ama taktıracak,gizleyecek obje beğenemiyor eşim,gizleyeceğiz kamerayı canlı izleyeceğiz netten,ama nerdee,çok rahatlayacağım taktırsak kafam rahat olacak ama anlatamıyorum ki..

Mesajı Yazan: pinar35
Mesaj Tarihi: 03 Haz 2011 Saat 12:07

cnm bebeğin bakıcıyı görünce v.s ürküyormu yoksa onu isityormu?

-------------
ELİF NAZ'IM NAZLI KIZIM.
04.05.2009 DA DÜNYAMI AYDINLATAN MELEĞİM.

Mesaj Tarihi: 05 Haz 2011 Saat 15:00
değişiyor,ürktüğünü görmedim ama bazen gitmek istemiyor bakıcıya sabah geldiğinde,bazen de kadının arkasından ağlıyor ona gitmek istiyor(benim bile arkamdan ağlamadı işe giderken daha)

Mesaj Tarihi: 06 Haz 2011 Saat 12:09
birkaç gündür kakası yapınca süt dökmüş kediye dönüyor,bu kadar küçük bebk suçluluktan ne anlar değil mi,kadından dır diyemiyorum direkt ama alakalı olabilir.bir de altını aldırmak istemiyor basıyor yaygarayı yavrum,çok tepkili alt değiştirmeye,sizce ne olabilir sebebi,pişik de yok baktım ama..

Mesajı Yazan: techdad
Mesaj Tarihi: 23 May 2013 Saat 15:17
Biz evi ve bakıcıyı izlemek için IP Kamera kullanıyoruz.
Bakıcı başladıktan sonra kamera takmak zor oluyor, o yüzden önceden takmakta yarar var.
Aşağıdaki linkte bu konudaki tecrübelerimizi paylaştım:

İzin almadan link vermek yasaktır...

Mesajı Yazan: mürur
Mesaj Tarihi: 25 May 2013 Saat 20:13
yaşadığınız endişeleri çok iyi anlıyorum.çünkü ben ilk bakıcımı değiştirmek zorunda kaldım.hem de sizin anlattığınız kadar olumsuz şeyler olmadığı halde...çünkü önemli olan annenin de bakıcıya alışması ve ondan poztif elektrk alması bence...sakın seni etkileyip daha da evhamlandırmak istediğimi düşünme...sadece bunları ben de 2sene önce yaşadım.şimdiki bakıcım 2yıldır beraberiz ve aile gibi olduk.bakıcım hafta sonu bile arayıp oğlumu özledim kahvaltıya bize getir diyor düşün artık...başında ev işi olmasın sizin tek işiniz oğlumla iyi vakit geçirmek dedeim.hep akşamdan yemeğimi hazırladım.ama çalışırken herşeye yetişemiyor insan.baktım bi gün ütümü yapmış,bi gün yemek yapmış...tabiii hep beklemediğimi söyledim o ise çocuk uyurken yaptığını belirtti.tabiii ilk zamanlar hep oğlumu kontrol ettim.morluk huzursuzluk varmı diye...inanın çocuğunuz size herşeyi anlatıyor aslında.baktım oğlum onunla mutlu ve buna rağmen okula her sabah gidişimde arkamdan ağladı.çünkü daha küçüktü.şimdi 3 yaşında artık annesinin gittiğini ama kesinlikle geri döneceğini öğrendi....aslında yazmak istediğim çok şey var belki sizebir fikir verir...yalnız uzttım biraz farkındayım.siz önce kendinizi dinleyin ne hissediyorsunuz bakıcınıza karşı???eğer bi alışamadıysanız bi daha asla ısınamıyor insan...haa bide eşiniz çok fazla bencil davranmış size haksılık etmiş bence.ama ona bunu güzel bi yolla ve kendinizi de ihmal etmeden(bakım güzellik vs...)anlatın.umarım herşey yoluna girer üzülmeyin.

Mesajı Yazan: TubaTuba2
Mesaj Tarihi: 06 Tem 2013 Saat 16:49
Biz aldık IP kamera çep telefonumuzdan takip edebiliyoruz.
Çok memnun kaldık.
İnternet üzerinden de takip edebiliyoruz. taksitle alınca çok fazla pahalı gelmiyor.
Aşağıdaki linkten ürünü görebilirsiniz.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat