Merhaba Kadir Bey, Bugün sağlık ocağına aile hekimine gittim.burun tıkanıklığı ve aşırı başağrısı şikayeti ile özellikle eğilince baş ağrım artıyordu.Sinüzit dedi ve Aleve 220 mg tablet (Naproksen sodyum) 2*1 infex 200 mg 12 saat ara ile 2*1 aferin forte 3*1 ve rinoclenil 100mcg nasal sprey verdi 2*2
1) Emziren anneler saydığım ilaçları kullanabilir mi?
2)Bu arada kızımda grip olmuştu sağ kulağı çok kızarık dedi çocuk doktorumuz ama ateşi 3.gün. düştü koltuk altından ateşi yok ama kızarık olan kulaktan 37.7 çıkıyor.Aşırı burun tıkanıklığı,geniz akıntısı ve öksürğü var.Sadece sekrol 3*1 ve otrivine verdi. Ateşi çıkarsa yada ateş olmasa bile kulağı ağrırsa aug.400 2*1 başlarsınız dedi onun dışında .İliadin bu ay içinde 1 hafta ara ile 4+4 3*1 kullandım bir ayda 8 gün çok fazla dedi ve iliadin vermedi. sekrol 3*1 ve otrivine verdi.Ama kızımın burnu tıkalı ve çok öksürüyor öksürürken kusuyordu bugün azaldı ama balgam ve burun akıntısı sarıya dönünce korktum aile hekimine sağlık ocağına gittim.
Ama bugün aile hekimimiz burnu çok tıkalı iburamin kullanabilirsiniz sinüsleri açılsın iliadinde kullanabilirsiniz 3*1 ,Aug. başlamayın birde sekrol 3*1 verdi .İburaminde öksürük kesici birşey yok peditusu bende vermiyorum balgam varsa ama iburamin 3*1 ve sekrol 3*1 iliadin 3*1 dedi.Siz ne dersiniz.
|