Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

MİDE İLAÇLAR

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İç Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=30109
Tarih: 11 Eki 2025 Saat 22:44


Konu: MİDE İLAÇLAR
Mesajı Yazan: kartanesi
Konu: MİDE İLAÇLAR
Mesaj Tarihi: 28 Nis 2011 Saat 11:39
     Merhaba Kadir Bey;
     Oğlum 30 aylık.Bundan 3 ay önce mısır kırması ve pirimç ile yapılan kara lahana sarmasının ardından  oluşan karın ağrısı ve safralı kusma ile acile gitmiştik.Bu tedavi sürecinde bize debridat ve motilium varmişlerdi.Onların verdiği ölçüde kullanmasamda bir süre kullandık.Bu ilaçları kullandığım süre boyunca oğlumun iştahı açıldı.
      Oğlum yaşıtlarına göre oldukça iştahsız(Boyu 89 cm kısa mı acaba).Sütünü güzel içiyor fakat yoğurt ve peynir yemiyor.Acaba midesi hazmedemiyor mu da,tokluk hissediyor da ondan mı iştahı yok acaba diye düşünmeye başladım bu ilaçların oğlum üzerindeki etkisini görünce.Bu ilaçları arada kullansam bir sorun olur mu?  
      Ayrıca oğlumun midesinde bir sorun varsa herhangibir tetkik yaptırmam gerekiyor mu Hocam.
     Herşey için çok teşekkürler.


-------------
http://imageshack.us/



Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Nis 2011 Saat 09:44
Şimdiye kadar hiç midesinde problem(!) olan çocuk hastam olmadı.. İnsanlarda "selluloz" hazmı olmadığından, barsakta bu işe yarayan bakterilerde çocuklarda henüz oluşmamış olduğundan böyle bir problemle karşılaştınız.. Çocuklarda bu tip gıdaları mutlaka azdan başlamanız şarttır.


Mesajı Yazan: kartanesi
Mesaj Tarihi: 29 Nis 2011 Saat 11:30
      Teşekkür ederim Hocam,sağolun.

-------------
http://imageshack.us/



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat