Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

KIZIM SACLARI

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=30262
Tarih: 16 Kas 2025 Saat 15:45

Konu: KIZIM SACLARI
Mesajı Yazan: nesli_aymin
Konu: KIZIM SACLARI
Mesaj Tarihi: 06 May 2011 Saat 23:34
Hocam selamlar ;

2 bucuk yasinda  bir kizim var gelisimi cok sukur ki normal gorunuyor yalniz beni endiselendiren iki konuyu sizle paylasmak degerli fikrinizi almak istiyorum .

Ilki su; kizimin saclari hic uzamiyor sadece ensedeki ve kafasinin arkasindaki saclari uzuyor onleri sanki kahkulu varmis gibi 1 yildir hic uzamadi. Her yeni goren nerde kestirdin saclarini guzel kesmisler diyor halbuki saclari hic kesilmedi dogdugunda beri .saclari cok gucsuz ve ince telli bu ara da dokuluyor mevsin gecisidir diyorum ama az olan saclari hic kalmayacak diye de korkuyorum. dogdugundan beri Mustela marka bebe sampuaniyla yikiyorum surekli. acaba guclendirmek icin ne yapabilirim?

Ikinci sorum ise su kizimi yikarken bir suredir gobek deliginin uzerinde belli belirsiz bir cukurluk oldugunu farkediyorum sanki daha once yoktu. acaba birseyin belirtisi olabilir mi?

Hocam bu arada yurtdisinda yasiyoruz eger bir ilac tavsiyesinde bulunursaniz lutfen burada bulabilecegim muadillerini de soylerseniz cok sevinirim zira her ilaci burada bulamayabiliyoruz.

Simdiden cok tesekkurler iyi calismalar

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 May 2011 Saat 13:06
Saçları genetik, yapabileceğiniz bir şey yok.. Göbekte anlattığınız durum da normaldir, bazı kimselerde olabiliyor..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat