Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Burun yapısı.

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=30357
Tarih: 18 Ağu 2025 Saat 22:19

Konu: Burun yapısı.
Mesajı Yazan: keskine
Konu: Burun yapısı.
Mesaj Tarihi: 14 May 2011 Saat 13:36
Merhaba  Kadir Bey,
Kızım 3 yaşında
Grip oldu burnu çok tıkalı,Sizin dedikleriniz uguluyorum hiç ilaç kullanmıyorum.Ama çok balgamı var konuşurken bile boğazına takılıyor.Balgamlı öksürüyor.burnuna ise Bol bol sterimar sıkıyorum ama burundaki ifrazat koyılaştıkça kuvvetli sümküremediği için çıkartamıyor.Bu yüzden sterimardan önce biraz sümkürtmeye çalışıyorum burun çok az açılınca sterimarı sıkıyorum biraz bekliyorum ve burun aspiratörü ile temizliyorum.bugün aspiratörü temizlerden tam çekecektim eğildi ve burnuna aspiratörçok itti içine çok girmiyor zaten ucu büyük ama burnu yukarı doğru çok fazla itmesiyle içine çok girmesede kıkırdak zarar görür mü çok endişelendim 1 dk.kadar acıdı diye ağladı.Sonra sordum yok birşey diyor.Elledim burun ucunu tepki vermedi ama.tam burnun uc tarafında Kıkırdak sesi geliyor sanki baktım bizlerdede o ses oluyor ama yinede çok korktum.Birkaç gün sonra doktor kontrolü var ama dayanamadım bugünde haftasonu ne yapmalıyım birşey olmuşmudur? ömür boyu vicdan azabı çekeceğim yoksa :((( Teşekkür ederim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 May 2011 Saat 10:17
Hiçbir şey yapmanıza gerek yok, "burun kanaması" bile yapmamış, nerde kala kemiğe zarar vere...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat