Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

göğüs ucunda şişlik

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=30612
Tarih: 07 Eyl 2025 Saat 04:18

Konu: göğüs ucunda şişlik
Mesajı Yazan: ozget
Konu: göğüs ucunda şişlik
Mesaj Tarihi: 01 Haz 2011 Saat 09:17

Kadir bey günaydın, 3 yaşındaki oğlumun sol göğüs ucu şişti ve kırmızı. Herhangi bir ağrı ya da kaşıntı yok. sadece şişlik var ve sanki üstü su toplamış gibi göz göz ve kırmızı. Bunun için ne yapmalıyım? Doktora götürmem gerekirmi 4 gündür böyle. çok teşekkür ederim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Haz 2011 Saat 10:20
Kurcalamış ve mikrop kaptırmış. Kırmızı bölgeye; Thiocillin pomat sürün, birde ağızdan Augmentin 200 günde 2x1 ölçek başlayın.

Mesaj Tarihi: 01 Haz 2011 Saat 10:30

Kadir Bey eşim doktorunu aramış o da bazen çocukların süt kanallarında tıkanma oluyor 1 hafta takip edin eğer daha fazla şişlik falan olursa görelim demiş. Peki ben augmentin i ne kadar süre kullanayım?

Mesaj Tarihi: 02 Haz 2011 Saat 09:51
Kutuyu bitirin.

Mesaj Tarihi: 02 Haz 2011 Saat 10:29
Kadir bey dün annem alıp doktora götürmüş oğlumu. O da çocuklarda bazen böyle olabiliyor süt kanallarından kaynaklı. herhangi birşey yapmaya gerek yok bazen geçmesi 6 ayı bulur eğer büyüme olursa tekrar getirin o zaman utrasonla falan baktırırız demiş. gerçekten böyle hiçbirşey kullanmadan kendi haline bırakmalımıyız? ben de ikilemde kaldım herkesten çok size güveniyorum. kusura bakmayın sizi de rahatsız ettim.

Mesaj Tarihi: 02 Haz 2011 Saat 13:13
 Maksat belli... US çektirecek..

Mesaj Tarihi: 02 Haz 2011 Saat 13:44
Kadir bey affınıza sığınarak soruyorum sonuçta hiçbirşey kullanmamıza gerek yok demekle çocuğa bir sıkıntı yaratmış olmaz mı? yani biz hiçbirşey kullanmazsak başımıza dert almazmıyız nasıl böyle söyleyebiliyorlar anlamıyorum. 6 ay bile geçmeyebilir hiçbirşey yapmaya gerek yok demiş. ben de hiçbirşey vermeyince garipsedim. siz de normalde ilaç kolay kolay veren bir insan değilsiniz antibiyotik deyince ikilemde kaldım. gerçekten iyiki varsınız.

Mesaj Tarihi: 03 Haz 2011 Saat 09:50
Eğer hiç "kızarıklık" olmadan sadece "şişlik" olsa idi, bende bir şey yapmayın derdim... Ama Kızarıklık olması beni huzursuz etmeye yetti..

Mesaj Tarihi: 03 Haz 2011 Saat 11:50
Kadir bey gerçekten çok sağolun. Ben de anlamadım ilk defa böyle birşey duyuyorum. Göğsünde ağrı ya da kaşıntı yok. Bugün anneme sordum sanki biraz daha indi ve rengide daha pembe gibi dedi. akşama tekrar bir kontrol edip yarın alıp kendim doktora götüreceğim. sizin yorumunuza herşeyden çok güveniyorum o yüzden riske atmak istemem. cildiye ye mi götürmem gerekir? tekrar çok teşekkür ederim.

Mesaj Tarihi: 04 Haz 2011 Saat 10:19
Cildiye de halledebilir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat