Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kusma,ateş,burun akıntısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=30696
Tarih: 30 Eyl 2025 Saat 01:13

Konu: kusma,ateş,burun akıntısı
Mesajı Yazan: feryaeren
Konu: kusma,ateş,burun akıntısı
Mesaj Tarihi: 06 Haz 2011 Saat 23:10
   Hocam Merhabalar ;

Oğlum 14 aylık ve koca kış hasta olmadı ama son iki gündür maalesef hastaaa Cry  Şİddetli öksürük ve balgam var , ballı limon almak istemesede zorla bir kaç kaşık verebildim saadece , ara ara fazla olmamakla beraber ateşi çıkıyor , bugünde burun akıntısı geldiii Confused evimiz aşırı sıcak , çok ince giydiriyorum hatta isilik olmaya başladı diye sadece atlet badyle duruyor , ama bu son hali bizi çok üzüp endişendirdi , daha hiç ilaç kullanmadık desem yeridir , doktora korkudan götüremiyorum zaten , s.f burun açıp , cold mix ve ballı limonla atlatmaya çalışıyoruz , bu seferde iştahı tamamen gidip kusmalara başladı , hocam şimdi biz ne yapalım , yazılarınızın sıkı takipçilerinden olsamda başa gelince çaresiz kalıyor insan , yardımlarını bekliyoruz .............

-------------
ferya gül

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Haz 2011 Saat 10:20
Bugün dünden kötü ise gösterin, daha iyi ise tedavinize devam edin.

Mesaj Tarihi: 09 Haz 2011 Saat 11:59
hocam tekrar merhaba ;
oğlumun genel durumu daha iyi olmakla beraber iştahı hiç yok ve sadece su içiyor , ayrıca olmayan uykuda gitti , ben de doktora götürdüm az önce geldik , sonuç balgamı çok diye sekrol 3/1 , bricanyl 3/1 , suprax pediatrik 1/1 ilçalarımızla eve döndük , ateşi artık hiç yok zaten çok az çıkmıştı , öksürükte azaldı , ben sadece sizin tedavinizi uygulamamıştım , peki şimdi ne önerirsiniz , alt tarafı balgam için bu kadar çok ilaç verilir mi ???

-------------
ferya gül

Mesaj Tarihi: 09 Haz 2011 Saat 12:02
hocam yanlış yazmışımda Wink sadece sizin tedavinizi uyguladım , başka hiç ilaç vermedim ayrıca oğlum 14 aylık , kilo : 12   , boyda sanırım 82 cm ....

-------------
ferya gül

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Haz 2011 Saat 12:52
Ateşi olmayan bir çocuğa bu ilaçların hiçbirini vermem.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat