Öksürük neden?
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=30738
Tarih: 01 Eki 2025 Saat 07:40
Konu: Öksürük neden?
Mesajı Yazan: yld
Konu: Öksürük neden?
Mesaj Tarihi: 10 Haz 2011 Saat 06:48
Hocam iyi günler dilerim. 6 aylık bi oğlum var. 2 hafta önce grip geçirdi.önce burun akıntısı,tıkanıklığı.2. hafta öksürük başladı.Öksürüğü gece ve gündüz devam ediyor bir haftadır. Yalnız yemek yedirirken bir iki kez genzine kaçtı.Ondan sonra öksürüğü başladı sanki. Şu anda sadece çatallı bi öksürğü var başka hiçbir şeyi yok. Ateşi de yok. Burnu da fazla tıkalı değil gibi. Sizin bir hastanızla mailinizde ciğere parça kaçmasıyla ilgili yazınızı okumuştum aradım ama bulamadım. Öksürüğü neden olabilir hocam? Çok korkuyorum. 5. ayında 9 kiloydu. Dün akşam tarttım 1 kilo vermiş. Bu neden olabilir hocam çok üzüldüm. Kafamdaki hangi tilkiyi atayım? Teşakkür ederim. Öğleye kadar yanıtlarsanız sevinirim ona göre doktora götürürüm.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 Haz 2011 Saat 10:25
Hastalıkta kilo kayıpları olabilir, ama bu durum çok önemli değildir, çocuk iyileştiğinde bu durumu telafi eder. Eğer nefes alıp-verirken, "islık" sesi gibi bir ses alıyorsanız, öksürüğü giderek artıyorsa göstermeniz iyi olur.
|
Mesajı Yazan: yld
Mesaj Tarihi: 10 Haz 2011 Saat 10:33
hocam ıslık sesi yok korkacak bi durumda yok o zaman. serum fizyolojiye,limonlu bala ve vikse devam galba
|
|