Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bronşiolit mi?

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=30781
Tarih: 17 Eyl 2025 Saat 18:16

Konu: bronşiolit mi?
Mesajı Yazan: solaris38
Konu: bronşiolit mi?
Mesaj Tarihi: 13 Haz 2011 Saat 17:01
Merhaba hocam
oğlum 3. bronşiolitini geçirdiği için ve bende astım olduğu için alerjisi oldugu düşünülüp kan ve alerji testleri yapıldı ki 5 yaşdan önce kesin sonuç verilmediğini biliyorum ama biliyosunuz bir dr fikrimizi bildiklerimizi anlatmaya çalışsak bu kadar biliyodun bana niye geldin deniyor...(3 hafta önce başlayan hastalığımız süresince istememe ragmen inatçı ateş yüzünden antibiyotik kullandım ve 1 haftada öksürük hırıltı nefes problemi sona erdi ve ek olarak sadece bal ve limon verdim 2-3 gün önce yine tekrarladı ve devam ediyor) alerji dr umuz ile yarın görüşeceğim ne ilaçlar kullanmamızı ister bilmiyorum ama tavsiyelerinize ihtiyacım var.Şöyle ki: dün gece fakülte acile gittik yeni antibiyotik kullandığı için antibiyotik verilmedi sadece 6 saatte 1 ateş düşürücü ve ventolin buhar vermemiz söylendi ventolin çok rahatlatıyor şuan öksürük söz konusu değil ama burnumuz feci tıkalı ve açmak için her yolu denememe ragmen açamıyorum cold mix, okaliptus herşeyi denedim fikirlerinizi bekliyorum

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Haz 2011 Saat 09:45
İliadin burun damlası kullanmadı iseniz, 3 gün günde 2x2 şer damla  kullanabilirsiniz.

Mesajı Yazan: solaris38
Mesaj Tarihi: 14 Haz 2011 Saat 13:26
hocam teşekkür ederim birde merak ettiğim diş çıkarma grip belirtisi gösterebilirmi çünkü 2-3 gündür devam eden bu burun tıkanıklığı rahatsızlığıyla beraber yanaklarında kızarma,salya akıntısı,kulak kaşıma, huysuzluk,yemek yememe isteği ve sürekli birşeyleri ısırma isteği duyuyur oğlum.29 aylık şuan.yoksa eski hastalığından arta kalan enfeksiyonla birlikte diş çıkarma bir araya gelincemi böle bir tablo ortaya çıktı.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Haz 2011 Saat 11:00
Diş herhangi bir rahatsızlık yapmaz. Çocuğunuz "Grip" geçiriyor. Eski maillere bakın.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat