ateş
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=30885
Tarih: 15 Eyl 2025 Saat 00:57
Konu: ateş
Mesajı Yazan: ul.sevde
Konu: ateş
Mesaj Tarihi: 21 Haz 2011 Saat 14:11
merhaba dr.bey size geçenlerde de yazmıştım 9 aylık kızım zatürre oldu diye ciğer filmi baya kötüydü iki tarafıda doluydu 12 tane iğne den sonra şimdi daha iyi dün son iğnesini vurdurduk dün gece 39 derece ateşlendi deklarit şurupta kullanıyoruz bunca tedaviye rağmen ateşlenmesi normal mi şu an ateşi 37,5 genel durumuda iyi.bizlere değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler...
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 Haz 2011 Saat 09:57
Hastalığın başında yapılmış bir "Kan sayımınız" varmı? Varsa bana yazın. Varsa bile şimdi dir daha yaptırın ve WBC değerine bakın, muhtemelen normal veya düşük çıkarsa, Grip geçiriyor demektir. Zira çocuk antibiyotik kullanırken, başka bir Bakteri alması imkansız.
|
Mesajı Yazan: ul.sevde
Mesaj Tarihi: 22 Haz 2011 Saat 15:45
kan sayımı yapılmadı hocam ciğerler çok dolu dedi ve direk antibiyotik verdi doktor. ateşlendiğini söyleyince hala bi miktar balgam var dişide çıkıyor ateşlenmesi normal dedi bir daha ateşlenirse kan sayımı yaparız dedi.ama ben sizi takip ettiğim için dişin ateş yapmadığını biliyorum kızımın bir daha ateşlenmesini beklemeden kan sayımı yaptırıcam hocam iyiki varsınız sonucu yazıcam size
|
|