Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

tekrarlayan ates

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=30924
Tarih: 14 Eyl 2025 Saat 19:45

Konu: tekrarlayan ates
Mesajı Yazan: iremis
Konu: tekrarlayan ates
Mesaj Tarihi: 26 Haz 2011 Saat 00:56
merhaba doktor bey.kızım 4.5 yasında 22 kg ve 112cm.3 gundur yuksek atesımız var bogaz agrısıyla beraber baslayıp yukselen atesımız 39.5 da.yuksek ates(,hafıf karın agrısı mıde bulantısı][zaman zaman ıshalımsı durum]ateslenınce eler ataklar buz gıbı usume tıtreme var .doktora gıttık bogazları kotu baska durum yok dedı augmentın600.pedıfen sudafet,tantunı.verdı 2 gun cok da etkılı olmadı ılacları atesı aynı sekılde bı cıktı bı ındı sonrasında tekrar doktoruna gıttık kan tahlılı yapıldı sonuclar soyle:
crp 51.1
lökosıt 10.92
eritrosit 4.13
hemoglobın 10.6
hemotokrıt 31.0
mcv 75.1
mch 25.5
neu#8.48
lenfosit#1.19
eozınofıl#0.02
basofil#0.03
lenfosit 10.9 bu sonuclara gore 3 tane de navosef ıgne verıldı 2 sını yaptırdık ates aynı yıne cıkıyo39
lara sızden durum degerlendırmesı rıca edıyorum onerı beklıyorum...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Haz 2011 Saat 12:29
Bu yaş için lökosit: 10.9 yüksek değildirki!!! Viral enfeksiyon geçirdiği için ağızdan aldığı antibiyotik tesir etmedi. Doktorunuz hatasını kabul edip antibiyotiği keseceğine , "dediğim dedik" havası ile, birde üstelik iğne ile tedaviye devam etmesi onun acizliğini gösterir..

Mesajı Yazan: iremis
Mesaj Tarihi: 26 Haz 2011 Saat 17:12

Dr.beybugun atesımız yok nerdeyse o kadar rahatladıkkı anlatamam ,bu yazınızdan sonra son ıgneyı yaptırmayıp ama surup antıbıyotıgıne basladıgımız ıcın onu bıtırelım dıyorum  vıral enfeksıyon demıssınız sızın tedavın ız ne olurdu acaba?cok tesekkur ederım ılgınız ıcın...

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Haz 2011 Saat 09:52
Hiçbir şey. Eski maillere bakın, göreceksiniz..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat