Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

alerji

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=30990
Tarih: 05 Eki 2025 Saat 13:36

Konu: alerji
Mesajı Yazan: gulsum
Konu: alerji
Mesaj Tarihi: 06 Tem 2011 Saat 14:33
mrb kadir bey kızımı 1 yas kontrolune gtrdüğümde idrar ve kan tahlili istedi doktorumuz kan tahlinden biraz kansızlık ve eozinofil yuksek dedi ve zyrtez damla verdi 1 ay sabh aksam 5 damla kullanın dedi cok kucuk oldugu alerji testi yapamıyoruz  dedi
EOZİNOFİL  H 6,2   %0,00-5,00
      size sorum doktor bey kullanmalımıyım ilacı prospektürünü okudugumda 2 yas üstü cocuklarda kullanıma uygun ve olası yan etkileri cok fazla...cevabacak cok teekkür ederimınız bni aydınlaat

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Tem 2011 Saat 10:12
Saçmalamış... Zaten saçmalık, böyle "-yok 1 yaş, yok 2 yaş kontrolü" diye bu anlamsız tahlillerin yapılmasında.. Ondan sonrada başınıza çorap örüp, daha sık doktora gitmenizi sağlıyorlar. Ne diyeyim, Allah yardımcınız olsun.

Mesajı Yazan: gulsum
Mesaj Tarihi: 07 Tem 2011 Saat 13:09
tesekkür ederim doktor bey o zaman kullanmıyorum bn bu ilacı...,ilaç bitiminden sonra gelmenize gerek yok ası için eylülde gelin dedi doktorumuz  bu eozonofil denen seyde bir yukseklik yok heralde o zaman alerj,k bir durum deyince tedirgin oldu bizde
...tekrar tesekkür ediyorum doktor bey

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Tem 2011 Saat 09:38
Hakiki bir allerji durumunda çok daha yüksek olur. Bu derecelerde değil. Ayrıca her allerjide Eosinofil yükselmez.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat