Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

iştahsızlık ve iye

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=31209
Tarih: 24 May 2026 Saat 02:27

Konu: iştahsızlık ve iye
Mesajı Yazan: çiçeğim
Konu: iştahsızlık ve iye
Mesaj Tarihi: 28 Tem 2011 Saat 15:26
merhaba kadir bey. 19 aylık kızımda yaklaşık bir aydır aşırı iştahsızlık yaşıyoruz.geceleride karnı doymadan yattığı için sabaha kadar ağlamaktan uyuyamıyor, bende 2 hafta önce anne sütünü kesmek zorunda kaldım belki iştahı artar diye ama hiçbir değişme olmadı.herhangi bir yorgunluk ve halsizliği yok ama bütün gün keyifsiz ve ağlıyor. doktora götürdük,bir sebep bulamadı sıcaklardan vs. olabilirmiş.. bazen idrar yolu enfeksiyonu bu durumları yapabiliyor diye rutin bir idrar tahlili yaptırdım sonuçlarda , nitrit negatif , ama bol lokosit (3+) ,1-2 eritrosit ,10-15 epitel hücresi görüldü yazıyor. Bu durumda enfeksiyon yok sanırım, ama lokositin yüksek olması ne anlama geliyor acaba?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Tem 2011 Saat 09:53
Lökosit, kız çocuklarında olabiliyor. Nitrit'in negatif olması yeterli... Bol su içirin, serin tutun.

Mesaj Tarihi: 02 Ağu 2011 Saat 15:16
peki hocam iştahsızlığıyla ilgili ne önerebilirsiniz.derdim çocuğumun toplu bi bebek olması değil ama şu dönemde alması gereken hiçbi vitamini alamıyor yemek yemediği için.bu emzirme dönemi sonrasında herhangi bi vitamin takviyesi yapsam olurmu acaba? ne ağırlıklı bir vitamin kullanmalıyım

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Ağu 2011 Saat 10:43
Sabırlı olun. Hele bu sıcak yaz günlerinde, elden bir şey gelmiyor. Ayrıca, öyle 1-2 hafta , hatta 1-2 ay vitamin almamakla vitamin eksikliği olmaz.

Mesaj Tarihi: 03 Ağu 2011 Saat 15:14
peki hocam yardımınız için çok teşekkür ederim.çalışmalarınızda kolaylıklar...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat