Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

İSHALLL

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=31291
Tarih: 26 Ağu 2025 Saat 20:53

Konu: İSHALLL
Mesajı Yazan: seda06
Konu: İSHALLL
Mesaj Tarihi: 07 Ağu 2011 Saat 01:01
Hocam rahatsız ediyorum evet çok anlatmışsınız ama çok korktum çünkü ilk kez yaşıyoruz..23 aylık zaten çöp adam olan ikiz oğullarım cuma akşamından beri felaket ishal..yarım ya da bir saatte bir yani bir kaşık bile yeseler ishal şeklinde çıkarıorlar...arada kusma da oluyor..ishalleri sümüksü şekilde ve çok kokulu...doktoru aradık ref... önerdi...ama vermem mümkün değil..hiç birşey yemiyorlar...suyu bile zorla içiyorlar...ne olur birşey söyleyin...kiloları da çok kötü biri 11 diğeri 12 kilo..iştah için sipraktin şurubu önerir misiniz....şimdiden çokkkk teşekkür edrim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Ağu 2011 Saat 12:14
Şu anda hiçbir ilacı almaları doğru olmaz. Reflor sadece "antibiyotik ishaline" iyi gelir, her ishale iyi gelmez. Eğer ishal ile birlikte kusmada varsa, "Rotavirüs" olabilir, tedavisi yoktur, 1 hafta sürer. Su kaybına dikkat edin, susuz kalmasınlar. İyileştikten sonra Sipraktin denenebilir.

Mesajı Yazan: seda06
Mesaj Tarihi: 15 Ağu 2011 Saat 14:38
hocam rahatsız ediyorum benim oğlanların ishali maalesef hala geçmedi...evet iştahları daha iyi evet daha az yapıyorlar ama ne yerlrse yesinler kaka olarak hemen çıkıyor...acaba müzminleşti mi bu durum ya da başka bir hstalığın belirtisi falan mı...bir de gelişimleri çok çok mu geri hocam kafayı yiyeceğim artık biri 1700 doğdu şu an 11200 boy 86cm  diğeri 2500 doğdu şuan 12300 boy 88cm..haftaya 24 aylık olacaklr

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Ağu 2011 Saat 11:45
Bu yaşın kilosu zaten 12.3kg.. Ufak doğan, hali ile geriden geliyor. Sabırlı olun. İshal için ilaç vermeyin. barsak yüzeyleri kendi kendilerini tamir ettikten sonra tamamen iyileşirler.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat