Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kaka

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=31373
Tarih: 14 Eyl 2025 Saat 21:45

Konu: kaka
Mesajı Yazan: b.ege
Konu: kaka
Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2011 Saat 01:00
hocam 27 aylık oğlum 3 hafta oldu bezini atalı.ama hala kakasını lazımlığına yapmakta zorlanıo.ayakata kakası gelio ama oturunca kaçıo.ayakta yapmasına izin versem yapcak.lazımlığına yapması 3 saati bulduğu bile oluo.sorum şu:akşam üstü kakasını yapamıo sanmıştım  gaz sıkışmasıymış sanırım kramp girer gibi ağlayınca fitil attım.sonra gaz çıakrınca sorun kalmadı.ama fitili hala atmadı.çıkmazsa eğer sorun olurmu.yarın kakasını yaptığında fitil çıkmamış olursa ne yapmam lazım bi sorun olur mu teşekkür ederim

-------------
HERGÜN ŞÜKÜR EDİYORUM ALLAH'IMA SENİ BANA VERDİĞİ İÇİN

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2011 Saat 11:08
Bu işleri 4 yaşından evvel yapanlarda bu kadar  problem olabiliyor. İdare edeceksiniz, biraz kendi haline bırakın, siz çok karışmayın.

Mesajı Yazan: b.ege
Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2011 Saat 11:12
hocam fitil hala çıkmadı.sabahtan beri azıcık azıcık yapıo kakasını.var ama yapamıo.fitilde çıkmadı daha.babası çok pimpirik daha fitilin çıkmadığını öğrenirse kesin dra götürcek:)))içinde erirmi o fitil yoksa çıkıcakmı.(fitilin adı:sup.qliserin-konsuk suppozituar)

-------------
HERGÜN ŞÜKÜR EDİYORUM ALLAH'IMA SENİ BANA VERDİĞİ İÇİN

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Ağu 2011 Saat 09:26
Fitil tabiiki eriyor... Kaka yoksa, siz boşuna fitil attı iseniz, tabiiki bir şey çıkmaz. "Tuvalet eğitimi yapacağız" diye uğraştığınız sürece başınıza iş açılacak. Eski mailleri okuyun.  

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat