Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

herpes virüsü kulak

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=31490
Tarih: 04 Eki 2025 Saat 21:37

Konu: herpes virüsü kulak
Mesajı Yazan: burcinn24
Konu: herpes virüsü kulak
Mesaj Tarihi: 27 Ağu 2011 Saat 14:05
hocam merhaba artık herşey bizi buluyor diye düşünmeye başladım dün özel bir has. k.b.b doktoruna büyük oğlmu kontrole götürdüm hazır gelmişken bebeğimizinde bi kontrolünü yaptırayım dedim ve kulağına boğazına burnuna bakıldı ter temiz dediuzun ince bir çubuk kamerayla baktı. bu sabah kalktık bebeğimin her 2 kulak memesinde ve girişinde kızarıklık ve su toplama var dok. götürdük ve herpes virüsü kaptığını söyledi o baktığı seyden ve bir merhem verdi aklovir adında ya o çubuktan boğazına falanda bulaştıysa ne yapıcam ben hocam kulak şişmeye başladı 5 aylık bebek daha korkuyorum gerçekten bulaşıcıymıs ne yapmalıyım

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Ağu 2011 Saat 10:49
Hayatımda böyle bir şey duymadım, virüs böyle "1günde " hastalık yapamaz, muhtemelen Stafilokok bakterisi kaptı. Tamamen "Hijyen" kurallarına uymamakla ilgili.  Allahtan sizin KBB doktoru, "Kadın-Doğum" doktoru değilmiş!!! Büyük bir ihtimal ile kulaklarında bir iyilik hali görmediniz, "Thiocillin" pomat günde 2 defa sürün.

Mesajı Yazan: burcinn24
Mesaj Tarihi: 28 Ağu 2011 Saat 10:57
hocam benim aklıma bizden önce böyle bi vaka geldi ise hemen hazır cvp konuştu diye düşünüyorum ondan bulaştı diye su baloncukları indi ama kulak memesi halen dahaşiş önerdiğiniz pomadı hemen alıp sürücem  aklovir merhemi bırakayım ozaman sapa sağlam çocuğu hasta etti 15 gündür balgam sorunu vardı abuk subuk ilaçlar vericekleri için dr. gitmedim sizin talimatlara uydum internettende coldmix buldum allaha şükür düzeldi 3 günlük ateş dün sona erdi müdahale etmeden allah sizden binlerce kez razı olsun hocamSmile

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat