Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

15.ayda Sadece Emzirme Yeterli mi?

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=31593
Tarih: 04 Eki 2025 Saat 23:25

Konu: 15.ayda Sadece Emzirme Yeterli mi?
Mesajı Yazan: Yeliz_Esen
Konu: 15.ayda Sadece Emzirme Yeterli mi?
Mesaj Tarihi: 13 Eyl 2011 Saat 15:38
Kadir Bey

Kızım 15 ayın içinde ve sadece anne sütü aldı muhallebide dahil yemiyor akşamları hala emziriyorum ama çalıştığım için gündüz sagdıgım sütler veriliyor günde 200-250cc sağmayı bıraktığım için depodakiler bitince gündüz 1 bardak yeterli dedi doktorumuz sizinde görüşlerinizi almak istiyorum akşam yemeğinden sonra sadece emziriyorum bu süt ihtiyacını karşılarmı etrafta devam sütü,mama,inek sütü verenler var 200cc-250cc benden o kadar emiyormudur endişeliyim anlamamın yolu var mı sütü eksik kalmasın istiyorum.Keyfi iyi gelişimi iyi 1ay önce boyu 82cm kilosu 11.940tı.
Süt dışında ara ara iştahsızlık olsada sebzesini meyvesini etini güzel yiyor.Birde dişlerimiz sadece 7tane çıktı maalesef yine etraf süt az geliyor yorumları yapıyor sebep olur mu?

Şimdiden teşekkürler
İyi Çalışmalar

-------------
DerininAnnesiYeliz

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 Eyl 2011 Saat 18:10
Rekor 2 sene. Gittiği kadar götürebilirsiniz. Ayrıca sizinkisi, "-sebzesini meyvesini etini güzel yiyen-" bir çocuk, Benim bahsettiğim rekorda hiçbir gıda yok.. sizinkisi tek başına anne sütü sayılmaz, "karışık beslenme" sayılır.  Genede aynen devam, öncelik daima anne sütünde olsun.

Mesaj Tarihi: 14 Eyl 2011 Saat 12:46
Yemeklerden önce emzirirsem yemek yemiyor bende sonra veriyorum problem mi ? Ek inek sütü vermiyim ben varken ben emziriyim diyorsunuz :) Umarım yanlış anlamamışımdır
Çok Çok Teşekkürler
İyi Çalışmalar

-------------
DerininAnnesiYeliz

Mesaj Tarihi: 14 Eyl 2011 Saat 12:48
Ben yanlış bir yere bastım sanki teşekkür yerine eleştiri gönderdim özür dilerim

-------------
DerininAnnesiYeliz

Mesaj Tarihi: 15 Eyl 2011 Saat 09:53
Son damlasına kadar anne sütünü verin, yetmediği zaman süt ilavesini yapın.

Mesaj Tarihi: 15 Eyl 2011 Saat 10:05

Yetmediğini nasıl anlıycam doktor bey onu bilemiyorum eksik kalmasın istiyorum kusura bakmayın çok meşgul ettim ama emzirdiğimde emiyor yutkunuyor sabah bezi dolu kalkıyor başka nasıl anlayabilirim

-------------
DerininAnnesiYeliz

Mesaj Tarihi: 15 Eyl 2011 Saat 10:18
Şüphelendiğinizde süt teklif edin, doymadı ise alır, doydu ise almaz.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat