gecmeyen isilik
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=31594
Tarih: 11 Oca 2026 Saat 00:35
Konu: gecmeyen isilik
Mesajı Yazan: melisakara
Konu: gecmeyen isilik
Mesaj Tarihi: 13 Eyl 2011 Saat 21:10
hocam kızımda bu yaz hep isilik oldu özellikle ense boyun da ultralan sürdüğümde geciyor ama iki gün sürmezsem yine oluyor sık sık yıkıyorum ama ultralansız geciremiyorum.. daha önce bir konuda 2 aydan fazla sürülmez demiştiniz ne yapmam gerek şimdi..
birde kızım sadece nesguikli yada hazır kakaolu sütlerden içiyor devamla bunları tüketmesi bir sorun arzedermi..zira sade süt ağzına sokmuyor careyi böyle buldum
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Eyl 2011 Saat 09:31
|
Serin tutmanız ve sık sık duş aldırmanız gerekiyor. İlaçlı kremler en son çarelerdir. Nesquick'teki bir bardak süte tekabül eden kakao çok azdır. 1 haftada içtiklerini toplasan 1 "misafir çukulatası" ancak eder.
|
Mesaj Tarihi: 14 Eyl 2011 Saat 16:13
saolun hocam .. birde cok sacı dökülüyor bu bir eksikliktenmi acaba
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Eyl 2011 Saat 10:06
|
Saç dökülmesinden ziyade "saç kırılması" vardır. Dökülen saçlarda "saç kökü " yoksa, kırılıyor demektir, şampuanını değiştirin bir de aşırı terleme sonucu kaşıma ilede saçlarda kırılmalar olabilir. Eğer "saç köklerini" görebiliyorsanız, bir cildiyeciye danışın.
|
Mesaj Tarihi: 15 Eyl 2011 Saat 11:57
|
hocam sac tellerinin ucunda hafif beyazlık var sanırım orası sac kökü oluyor .. dökülen sacların yerine yeniileride cıkıyor yani sacların bir kısmı uzun (dökülmeyen) bir kısmı kısa .. tavs,yeniz ile cildiyeciye götürücem cok tesekkürler
|
|