Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

pfapa'la ilgili

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=31783
Tarih: 21 Tem 2025 Saat 15:32

Konu: pfapa'la ilgili
Mesajı Yazan: ahmetkerem
Konu: pfapa'la ilgili
Mesaj Tarihi: 03 Eki 2011 Saat 15:02
hocam pfapa bu forumda duydum int araştırdım görsellerde gördüğüm foto beni şaşırttı benim oğlumun dilindeki görünüme benziyordu.benim oğlumun dilindede beyaz tabaka üstü yamalı gibi kızarık kısımlar ben onu yemek yedikçe beyazın giden kısımları gibi yorumluyordum.tam fotodaki gibi bir hal alıyor,agzında aftlar ve bademciğinin üstüde iltihaplanmış gibi görünüyor.hemen hemen her ay ateşleniyor yüksek ateş ve 3-4 gün sonra antibiyotiksiz iyleşiyor tammen normale dönüyor.hocam bu teşhisi tam olarak neye göre konur.ve tedavisi için ne önerirsiniz.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Eki 2011 Saat 09:40
Büyük resimdeki (A) bu hastalıkla ilgili değil, yanlış konulmuş. Bu; "Coğrafya dil" dediğimiz bir durumdur, Bazı şahısların dili bu şekildedir, bunlar zaman zaman yerde değiştirebilirler, hiç bir önemi veya zararı yoktur. Bu hastalıkta;  (B) ve (C) deki gibi olmalı.

Mesajı Yazan: ahmetkerem
Mesaj Tarihi: 04 Eki 2011 Saat 22:08

Bu dilin pfapa la ilgili olmadığına çok sevindim.o yamalı kısım eskiden bizim dilin arka kısımlarındaydı şimdi ön taraflara doğru geldi.dili beyaz olduğunda beliriyor beyalık yoksa belli olmuyor.

Ağızdaki aft ve kriptik tonsilit görünümü pfapa için yeter şart değil sanırım.zaten öyle olmasını istemiyorum fakat sık sık tekrarlaması beni şüphelendirdi hocam.

Soruları cevapsız bırakmadığınız için çok sağolun.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat