Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

YARDIM(ateş,öksürük,kreş)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=31859
Tarih: 01 Eyl 2025 Saat 10:17

Konu: YARDIM(ateş,öksürük,kreş)
Mesajı Yazan: ÇİTOS
Konu: YARDIM(ateş,öksürük,kreş)
Mesaj Tarihi: 08 Eki 2011 Saat 18:19
Hocam saygılar.yeni bi yere taşındık ve küçük oğlum 5 gündür kreşe gidiyor.28 aylık.fakat 3 gündür keyifsiz.ateşi çıkar gibi oluyor,gözleri sulu,burnu akıyor ve boğuk-balgamlı bir şekilde öksürüğü var.çok neşesiz.zaten ilk kez kreşe başladı hiç gitmek istemiyor,hep ağlıyor.mecbur gidicekben işe başlıycam,mehil müddetim bitti.ona üzülürken boyun fıtığım azdı.nolur yardımcı olun.tanıdık bi dr.yok.ne yapabilirim.ballı limon-okyanus suyu ve sicnazal merhem kullanıyorum.önerileriniz ne yönde olur,dr.gereklimiki,kreşe devam etsinmi?teşekkürler ediyorum şimdiden.hoşçakalın...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Eki 2011 Saat 19:58
Ateşi olmadığı sürece bulaştırma olmayacağı için kreşe gitmesinde bir sakınca yok.

Mesajı Yazan: ÇİTOS
Mesaj Tarihi: 10 Eki 2011 Saat 14:21
hocam c.tesi gece hiç uyumadık ateş 38 lerdeydi hep.dolven verdim.kuyorsürekli bişey  yediremedim.çocuk hast.acile gittik.15mg.prednol yapıldı.im.soğuk buhar 2*20dk.ve ventolin-pulmicort 1/2 2*1 nebülden sonra biraz açıldı.sefazol 500mg.2*1 6 tane yazıldı.asist ped.2*1 ölç.ve rhinfort spray.reçete edilmiş.onları uyguluyoruz.hafta sonu çaresizdik.bugün kreşe göndermedim.öksürüğü arttı.balgamı yumuşadı heralde.ateşi durdu.iştahı yok.ağlayıp geziyor.üzüntüyle iyileşmemizi bekliyorum....iğnelerini de benim yapıyo olmam ayrı bir ızdırapCry...saygılar.....

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Eki 2011 Saat 11:41
Ben hiçbir hastama böyle bir tedavi uygulamadım. Asist; bronşlarda spazmı arttıracağı için, çocuk daha kötü olacak. Sanki çocukta 3 çeşit hastalık  varmış gibi ( Grip, Farenjit, Astım) 3 çeşit tedaviyi dayamışlar, hangisi iyi gelirse hesabı. Allah yardımcınız olsun.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat