Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Ağır Metal Zehirlenmesi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=32123
Tarih: 05 Eki 2025 Saat 07:01


Konu: Ağır Metal Zehirlenmesi
Mesajı Yazan: Sheeda
Konu: Ağır Metal Zehirlenmesi
Mesaj Tarihi: 03 Kas 2011 Saat 09:21
oğlum 3 yaşında 

- hafta sonu çocukları yeni kusma ve ishal atlatmış arkadaşlarımızla buluştuk
-ertesi gün karın ağrısı başladı
- 1 gün sonra oğlum kusmaya başladı , 1 kez de ishal oldu
-2. gün sadece akşam 1 kere kustu
-3. gün yine sadece akşam 2 kere kustu
- bugün sabah kusmaya başladı ve 3 kez kustu
- şimdi hiç enerjisi yok yatıyor

oğlum hastalandıktan 1 gün sonra bende de karın ağrısı başladı (kramp şeklinde)
 sonra kusma ve ishal başladı 
ve bacak ağrısı
ben doktora gittim sadece anlattıklarımı dinleyerek Ankaranın suyundan kaynaklanan ağır metal zehirlenmesi olduğunu söyledi ve ilaçlar verdi. 

Şimdi ben oğlum için çok endişeleniyorum gerçekten ağır metal zehirlenmesi mi yaşıyoruz???? 
Eşim de ve annemde de karın ağrıları başladı (annem  oğlum hasta olduğu için ziyarete gelmişti) Sanki bulaşıcı bir hastalık söz konusu gibi geliyor. 

Oğlumu doktora götürmeli miyiim? veya sizin öenerebileceğiniz bir tedavi yöntemi var mı?



Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Kas 2011 Saat 09:55
Bu doktor; "Ağır metal zehirlenmesi" teşhis ediyor hemde Ankara gibi bir yerde, ve yetkililer uyuyor, bir tek bu "uyanık" doktor işin farkında.  Tıp tarihinde böyle bir şey yok.. Eğer hakikaten bir "Ağır metal zehirlenmesi" olsa idi, tedavide  son derecede pahalı olan; BAL veya EDTA denilen ilaçların kullanılması gerekirdi. Bu "mucize doktor" size ne ilaç verdi? Sizler, yediğiniz veya içtiğiniz bir gıda ile "mikrop" kaptınız, zehir değil. Çok biliyorsa, bu zehirlemeyi yapan ağır metalin adınıda verse idi ya! Ben olsam, bakanlığa şikayet ederim.


Mesajı Yazan: Sheeda
Mesaj Tarihi: 03 Kas 2011 Saat 10:30
Hocam nasıl içimi rahatlattınız anlatamam , çok teşşekkür ederim, gerçekten çok üzülmüştüm meyve ve sebzeleri musluk suyuyla yıkıyorum diye kendimi suçluyordum. İnsanın kendi evladında böyle bir şeye neden olması çok üzücü. 

Metsil
Motilium
Molit 
bir de antibiyotik verdi eczanede olmadığı için alamadk Flcyıl gibi bir şey yazıyor reçetede okuyamıyorum

peki oğlumu doktora götürmeme gerek var mı?

İyileştikten sonra şikayet işine eğilicem.

Allah sizi, ailenizi ve tüm sevdiklerinizi kötülüklerden korusun, güzel günler göstersin.




Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Kas 2011 Saat 09:52
Bu ilaçların hiçbiri "Ağır metal zehirlenmesi" tedavisinde kullanılmaz. Sırf sizi telaşa düşürecek, yaptığı 3 kuruşluk tedaviyi önemsetecek, gözünüzde aklı sıra "prim" yapacak. O ilaçların hiçbirini kullanmayın. Hele Flagyl; sadece amipli dizanteride kullanılan bir ilaçdır, sizin durumunuza hiç uymuyor. Diğer ilaçlar, barsak hareketlerini yavaşlatan ilaçlardır, barsak hareketlerinin yavaşlaması veya durması ile mikroplar barsaklardan atılamıyacağı için, hastalık ağırlaşacak, ateş çıkacak ve halk arasında  "zehirli ishal"  denilen durum oluşacak. Bırakın vücut ishal ile bu mikropları barsaklardan atsın. Yoksa başınız belaya girecek.   



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat