Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Hamileyim diye sevinmiştim fakat

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Hamilelik
Forum Tanımlaması: (Hamilelik hakkında her şey)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=3216
Tarih: 14 Eyl 2025 Saat 06:32

Konu: Hamileyim diye sevinmiştim fakat
Mesajı Yazan: sezin34
Konu: Hamileyim diye sevinmiştim fakat
Mesaj Tarihi: 11 Ara 2007 Saat 22:36
Crydün akşam kanamam oldu doktora gittik. ben 6 haftalık hamileyim diye bilirken.dün hamileliğimin boş gebelik olduğunu öğrendim.hamilelik kesesi var vede büyümüş ama bebek yok :( çok üzgünüm.henüz 24 yaşındayım allah kısmet ederse önümde çocuk sahibi olabilmek için uzun yıllar var.ama hamile olduğunu sanıp ve hamileliğin bütün belirtilerini yaşadıktan sonra bebeğin olmadığını öğrenmek insanı yıkıyor...aranızda benim gibi bir durum yaşamış olan varmı

Cevaplar:
Mesajı Yazan: milhan2002
Mesaj Tarihi: 11 Ara 2007 Saat 22:39
çok üzüldm bende hamileyim yaklaşık 6 haftalık var ama daha doktora gidemedim cumartesi kısmetse bak seni duyunca çok üzüldüm şimdi.içime sıkıntı düştüCry

-------------
http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: duru
Mesaj Tarihi: 11 Ara 2007 Saat 23:21
Geçmiş olsun,Daha çok gençsin,umarım sağlıklı bir şekilde tekrar hamile kalırsınSmile

-------------

Mesajı Yazan: aysegulce
Mesaj Tarihi: 11 Ara 2007 Saat 23:22
Orjinalini yazan: sezin34 sezin34 Yazdı:

Crydün akşam kanamam oldu doktora gittik. ben 6 haftalık hamileyim diye bilirken.dün hamileliğimin boş gebelik olduğunu öğrendim.hamilelik kesesi var vede büyümüş ama bebek yok :( çok üzgünüm.henüz 24 yaşındayım allah kısmet ederse önümde çocuk sahibi olabilmek için uzun yıllar var.ama hamile olduğunu sanıp ve hamileliğin bütün belirtilerini yaşadıktan sonra bebeğin olmadığını öğrenmek insanı yıkıyor...aranızda benim gibi bir durum yaşamış olan varmı

Merhaba canım... Üzülme, senin de söylediğin gibi yaşın çok küçük. Daha önünde uzun yıllar var. Umarım bundan sonra herşey gönlünce olur , sende anneliği tadarsın.

Mesajı Yazan: fatoş
Mesaj Tarihi: 12 Ara 2007 Saat 00:24
Canım ya, her şeyin hayırlısı, her şeyde bir hayır vardır, Allahım sana da bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah Nuke

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Mesajı Yazan: duygu07
Mesaj Tarihi: 12 Ara 2007 Saat 00:56
canım geçmiş olsun ama benim ilk bebeğim 7 haftalıkken WCde düşmüştü ve çok kötüydü. Herşeyin hayırlısı...Clown

Mesajı Yazan: ALPELLA
Mesaj Tarihi: 12 Ara 2007 Saat 09:51
Canım ,

Herşeyi bizim için. Evet üzülmüşsündür eminim seni çok iyi anlıyorum ama bir de şöyle düşün demek ki anne olmaya uygun bir rahimin var ya hiç olamasaydın. Bak kendinde diyorsun daha yaşında çok genç
Olursun inşallah tekrar dış gebelik hakkında bilgim var arkadaşım 2 sene önce olmuştu. İnşallah pazartesi günü tekrar doğum yapacak. Allah sana da verir merak etme Wink

Mesajı Yazan: zeynep
Mesaj Tarihi: 12 Ara 2007 Saat 11:33

Cryevet canım haziran ayında bende boş gebelikten kürtaj oldum.8. haftaya girmiştim seni çok iyi anlayabiliyorum 1 ay öncede 2.düşüğümü yaptım 6.haftaydı bu kendiliğinden düştü.tedaviye başlicam.
haklısın zor bir durum canım ama her şey biz insanlar için her şey Allah'tan sakın üzülme daha gençsin yine olur en azından olur umudumuz var canım ben bununla avutuyorum kendimi sıkma kendiniClown

Mesajı Yazan: irme
Mesaj Tarihi: 12 Ara 2007 Saat 12:30
Üzülme canım dediğin gibi yaşın çok genç,inş. hayırlısıyla alırsın sende kucağına yavrunu,hiç merak etme..Clown

-------------
Pamuk Prensesin Annesi...

Mesajı Yazan: ifakat
Mesaj Tarihi: 12 Ara 2007 Saat 13:45
Orjinalini yazan: zeynep-84 zeynep-84 Yazdı:

Cryevet canım haziran ayında bende boş gebelikten kürtaj oldum.8. haftaya girmiştim seni çok iyi anlayabiliyorum 1 ay öncede 2.düşüğümü yaptım 6.haftaydı bu kendiliğinden düştü.tedaviye başlicam.
haklısın zor bir durum canım ama her şey biz insanlar için her şey Allah'tan sakın üzülme daha gençsin yine olur en azından olur umudumuz var canım ben bununla avutuyorum kendimi sıkma kendiniClown
geçmiş olsunya kuzen bir sen değilsin sıkmayın canınızı bakim herşey oluruna varır daha gençsiniz oo Allah verdikçe sizde bebeklerinizi kucağınıza alacaksınız inşallah olur umudu var ya ya hiç olmayanlar ne yapsın en yakın zamanda inşallah anne olmayı nasip eder size RabbimClownClownClown

-------------
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!

Mesajı Yazan: botag
Mesaj Tarihi: 12 Ara 2007 Saat 17:32
canım ben de boş gebelik nedeniyle 8 haftalıkken kürtaj olmuştum.şimdi 8.5 aylık canım kızım var.seni çok iyi anlyorum.bir daha bebeğim olmayacak gibi gelmişti.ama bak Allahım kızımı verdi bana.kürtajdan bir kaç ay sonra tekrar hamile kalabilirsin.hiç üzülme.

Mesaj Tarihi: 12 Ara 2007 Saat 17:38
Orjinalini yazan: botag botag Yazdı:

canım ben de boş gebelik nedeniyle 8 haftalıkken kürtaj olmuştum.şimdi 8.5 aylık canım kızım var.seni çok iyi anlyorum.bir daha bebeğim olmayacak gibi gelmişti.ama bak Allahım kızımı verdi bana.kürtajdan bir kaç ay sonra tekrar hamile kalabilirsin.hiç üzülme.

Evet botag ben de 14 temmuzda kürtaj olmuştum. 12 Eylül günü hamile olduğumu öğrenmiştim. Şimdi de kızımı görüyorsun işteClown

Mesajı Yazan: esinyener
Mesaj Tarihi: 05 Oca 2008 Saat 14:55
uzulmyn insan herseye alışıyor bende 19 haftalık bebeğim karnımda oldu ve doğum yaptım 1 hafta oluyor  canınızı sıkmayın
herşey geçiyor olsun 4 aylık yada 2 aylık hamılıl yaşamakta güzel
dua edelım ikinci dunyaya getirme sansımız olur

ama amnıo sentez yaptırırken çok dıkkatlı olun çunku bebeğimi 16+2 haftalıkken amnıo sentezden sonra öldu

-------------
sağlıklı bır hamılılık geçirmek istiyorum

Mesajı Yazan: duygu
Mesaj Tarihi: 05 Oca 2008 Saat 22:16
Geçmiş olsun esinUnhappy
İnşallah Allah sana hayırlı bir evlat verir yakında...

Mesajı Yazan: ifakat
Mesaj Tarihi: 05 Oca 2008 Saat 22:26
Orjinalini yazan: esinyener esinyener Yazdı:

uzulmyn insan herseye alışıyor bende 19 haftalık bebeğim karnımda oldu ve doğum yaptım 1 hafta oluyor  canınızı sıkmayın

ama amnıo sentez yaptırırken çok dıkkatlı olun çunku bebeğimi 16+2 haftalıkken amnıo sentezden sonra öldu
ay çok geçmiş olsun inşallah sende birdaha hamiş olup bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip eder RabbimClown

-------------
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!

Mesajı Yazan: poyraz
Mesaj Tarihi: 06 Oca 2008 Saat 00:16

esincim çok geçmiş olsun en yakın zamanda allah bi tane daha nasip eder inşallah

-------------
http://lilypie.com" rel="no follow"> http://b1.lilypie.com/NgFWp2/.png[/IMG][/URL]

Mesaj Tarihi: 06 Oca 2008 Saat 02:14

Canım çok üzüldüm.Cry Hayata halen olumlu bakmak sana çok iyi gelecektir. Allah yardımcınız olsun ve en kısa zamanda bir bebek sahibi olursun inşallah canımClown

Mesajı Yazan: laren
Mesaj Tarihi: 07 Oca 2008 Saat 01:33
Allah neyi ne zaman verecegini biliyor icini ferah tut herseyin bir sirasi var eminim senin ve esin icin en uygun zamanda dünyalara degismeyeceginiz bir bebeginiz olucak moral cok önemli

-------------
ASKLARIN EN GÜZELI SENSIN LARENIM
http://www.glitterfy.com/" rel="no follow">

Mesajı Yazan: ceyy
Mesaj Tarihi: 07 Oca 2008 Saat 13:07
canım çok üzüldüm ama herşeyde bi hayır vardır bence bu durum seni üzmüştür mutlaka ama inan kucağına bebeğini aldığında bu günleri unutacaksın Allah en kısa zamanda sana bebiş nasip eder inşallah bende bebeğimi kaybetmiştim şimdi oğlum var

Mesajı Yazan: meleğim
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2008 Saat 19:29
canım gerçekten kötü bir durum ama allah hayırlısını versin .en azından onu hissetmedin .ben 2006 da hamile kaldım allah bana erkek bir bebek verdi taki 6 ayında sorun çıkana kadar . benim dedi bebeğim geliyo dedim ama kucağıma alamadım .çünkü bebeğim problemli oldupğu için alındı .6 aylık normal doğum yaptım. ve oksijen alır almaz öldü. onu hissetmek tekmelemesi dönmesi anlatılmaz .sonuçta bebeğimi kaybettim .ama büyük allahım oğlumu benden fazla sevip alıp bana dünyalar tatlıssı kızımı verdi .şimdi 5 aylık bir kızım var .yani kısacası herşey kısmet .demekki bu sefer kısmetin değilmiş .sakın keşke deme allahım nezaman neyi kime vereceğini kararlaştırıyo.sakın kendini üzme .allah ikincisini kısmet etsin

-------------
http://lilypie.com][/url]

Mesaj Tarihi: 15 Oca 2008 Saat 19:35
Orjinalini yazan: meleğim meleğim Yazdı:

canım gerçekten kötü bir durum ama allah hayırlısını versin .en azından onu hissetmedin .ben 2006 da hamile kaldım allah bana erkek bir bebek verdi taki 6 ayında sorun çıkana kadar . benim dedi bebeğim geliyo dedim ama kucağıma alamadım .çünkü bebeğim problemli oldupğu için alındı .6 aylık normal doğum yaptım. ve oksijen alır almaz öldü. onu hissetmek tekmelemesi dönmesi anlatılmaz .sonuçta bebeğimi kaybettim .ama büyük allahım oğlumu benden fazla sevip alıp bana dünyalar tatlıssı kızımı verdi .şimdi 5 aylık bir kızım var .yani kısacası herşey kısmet .demekki bu sefer kısmetin değilmiş .sakın keşke deme allahım nezaman neyi kime vereceğini kararlaştırıyo.sakın kendini üzme .allah ikincisini kısmet etsin
Sezin başka doktora gitmiş. Hamileymiş canımClownThumbs%20Up

Mesajı Yazan: meleğim
Mesaj Tarihi: 16 Oca 2008 Saat 08:41

bu güzel haber için teşekkür ederim duygucum .çokkkkkk sevindim.allah kucana almak kısmet etsin işallah .ClownApprove

-------------
http://lilypie.com][/url]

Mesajı Yazan: gullsah
Mesaj Tarihi: 01 Nis 2009 Saat 12:25

merhaba ben gülşah ,
bundan 9 ay önce filan bebeğim 55 günlüktü ve kanamalarım oluyordu sizin gibi. ben de o aralarda sürekli dktor kontrolündeydim. hep de progestan ilacını veriyordu doktorum onu kullanıyordum. sonra başka doktora gittim. Ben kendimi hamile zannederken boş kese olduğunu ve bunun  içinde hayat belirtisi beklerken boş boş büyüdüğünü gördük gün geçtikçe ....ben de 24 yaşındayım. çocuk sahibi olmak için çok uzun yıllar var demişsiniz ama böyle bişi yok. Bu durum ilk gebeliklerde vücudun kabullenemediği için dışarı atmış benim gibi . tabiki hamile olduğunu sanıp ve tüm belirtileri yaşadıktan sonra sonunda  hüsrrana  uğramak elbette çok üzücü ama bu da allah'tan geliyor inan... zaten özür ya da eksik - noksanlık olacak çocuklar düşermiş genelde, sen hayra yor sonucunu üzülme. allah daha kötüsünü yaşatmasın ve ben şu an 6 aylık hamileyim. boş keseyi aldırdıktan 5 ay sonra filan gebe kaldım , bu seferki bebeğim hemen tuttu. Şu an kız bebeğim olacak ve gelişmesi de çok çok iyi gram olarak da normal değerin biraz üzerinde .. allah kısmet ederse inş.ağustosta kucağıma alacağım. sana tavsiyem hiç üzülme , pozitif düşün , allah'a yor bazı şeküyleri. İnan herşey Allah'tan geliyor.Kısmeti varsa bebeğin dünyada oluyor , kısmeti yoksa olmuyor.  Boş kese sonucu kütaj tabiki zor. Ama o ağrılar da 3 gün içinde geçiyor , bebek için sabır gerekiyor inan ve bebek için her zorluğa katlanılıyor. Sağlıklı günler dilerim.
SEVGİLERİMLE...

-------------

Mesajı Yazan: hülya
Mesaj Tarihi: 01 Nis 2009 Saat 12:45
canım rabbim sana ve eşine saglık ve mutluluk versin öncelikle inşallah rabbim tez zamanda sanada sağlıklı ve hayırlı bir bebek nasip etsin

Mesajı Yazan: hülya
Mesaj Tarihi: 01 Nis 2009 Saat 12:46
Orjinalini yazan: duygu07 duygu07 Yazdı:

Orjinalini yazan: meleğim meleğim Yazdı:

Sezin başka doktora gitmiş. Hamileymiş canımClownThumbs%20Up

öylemiii çok mutlu oldumSmile

Mesajı Yazan: sengulnal
Mesaj Tarihi: 01 Nis 2009 Saat 12:50
hülya hayırdır sende ne oldu hamilelik topiklerine bakıyon LOL

-------------
http://www.mytickerz.com/"> http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: sengulnal
Mesaj Tarihi: 01 Nis 2009 Saat 12:55
Orjinalini yazan: gullsah gullsah Yazdı:

merhaba ben gülşah ,
bundan 9 ay önce filan bebeğim 55 günlüktü ve kanamalarım oluyordu sizin gibi. ben de o aralarda sürekli dktor kontrolündeydim. hep de progestan ilacını veriyordu doktorum onu kullanıyordum. sonra başka doktora gittim. Ben kendimi hamile zannederken boş kese olduğunu ve bunun  içinde hayat belirtisi beklerken boş boş büyüdüğünü gördük gün geçtikçe ....ben de 24 yaşındayım. çocuk sahibi olmak için çok uzun yıllar var demişsiniz ama böyle bişi yok. Bu durum ilk gebeliklerde vücudun kabullenemediği için dışarı atmış benim gibi . tabiki hamile olduğunu sanıp ve tüm belirtileri yaşadıktan sonra sonunda  hüsrrana  uğramak elbette çok üzücü ama bu da allah'tan geliyor inan... zaten özür ya da eksik - noksanlık olacak çocuklar düşermiş genelde, sen hayra yor sonucunu üzülme. allah daha kötüsünü yaşatmasın ve ben şu an 6 aylık hamileyim. boş keseyi aldırdıktan 5 ay sonra filan gebe kaldım , bu seferki bebeğim hemen tuttu. Şu an kız bebeğim olacak ve gelişmesi de çok çok iyi gram olarak da normal değerin biraz üzerinde .. allah kısmet ederse inş.ağustosta kucağıma alacağım. sana tavsiyem hiç üzülme , pozitif düşün , allah'a yor bazı şeküyleri. İnan herşey Allah'tan geliyor.Kısmeti varsa bebeğin dünyada oluyor , kısmeti yoksa olmuyor.  Boş kese sonucu kütaj tabiki zor. Ama o ağrılar da 3 gün içinde geçiyor , bebek için sabır gerekiyor inan ve bebek için her zorluğa katlanılıyor. Sağlıklı günler dilerim.
SEVGİLERİMLE...
canım negüzel sevindim bebiş beklediğine bende ilk bebeğimi kaybettim ama rabbim bana ikitane verdi sağlıkla bebeğini kucağına al

-------------
http://www.mytickerz.com/"> http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: ceylinsu
Mesaj Tarihi: 01 Nis 2009 Saat 14:30
canım geçmiş olsun daha gençsin tekrar hamile kalırsın üzme kendini herşeyde bi hayır vardır

-------------

Mesajı Yazan: edam
Mesaj Tarihi: 01 Nis 2009 Saat 14:52
hamileymiş bileSmile, allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canımNuke

-------------
........CANIM YAVRULARIM......

Mesajı Yazan: peperutka
Mesaj Tarihi: 24 Tem 2010 Saat 08:30
Çok üzüldüm canım

-------------
http://lilypie.com" rel="nofollow">

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat