Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

KAN SAYIMI

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=3222
Tarih: 06 Eki 2025 Saat 03:55

Konu: KAN SAYIMI
Mesajı Yazan: SIMGE
Konu: KAN SAYIMI
Mesaj Tarihi: 12 Ara 2007 Saat 00:23
Merhaba Benal Hanım!Öncelikle size cok teşekkür ediyorum.Degerli vaktinizi bizlere ayırıp yardımcı oldugunuz için..Benim kızım 9 aylık dr götürdüm kilosu 7980 boyu 71 bana göre kilosu az fakat dr umuz 3 kılo dogdugu ıcın normal oldugunu söyledi.Sizce normal midir.Ayrıca dr umuz kan sayımı yaptırmamızı söyledi.Kan sayımı ile ilgili sizden bilgi istiyorum. Neden kan sayımı yaptırmamız gerekli..pronokok asısı içi 1 yaşında yapalım dedı.zamanı dogrumudur.Cevabınız bekliyorum Şimdiden teşekkürlerr..

-------------
SİMGE'NİN ANNESİ

Cevaplar:
Mesajı Yazan: benalbuyukgebiz
Mesaj Tarihi: 12 Ara 2007 Saat 14:37
Merhaba...
Bebeğinizin boyu 50 pörsentilde. Boyuna göre kilosu da  normal sınırlarda. Doktorunuz neden kan sayımı yaptırmanızı istedi? Bu soruyu kendisine sormanız daha uygun olur. KAn sayımının yanında başka bir şeyler de istedimi? Bilmiyorum. Pnömokok aşısını da neden 2-4-6 değil de bir yaşına bıraktı? Bunu da kendisine sorun. Normal uygulama bu değil çünkü. Ne düşündü bilemiyorum.  Sevgiler...

Mesajı Yazan: SIMGE
Mesaj Tarihi: 12 Ara 2007 Saat 23:05

Cevabınız ıcın teşekkür ederim.Kan sayımınınin yanında bısey ıstemedı neden yaptırmamız gerektiğini sordum.Hiç yaptırmadıgımız için bir bakalım dedi.Kan sayımı rutın yapılması gereklı mıdır?Pronokok aşısını sızce ne zaman yaptırmamız uygundur? veya yaptırmamız gereklı mıdir.Ayrıca dr umuzu degiştirmeyi düşünüyorum. Sevgiler.. 

-------------
SİMGE'NİN ANNESİ

Mesajı Yazan: benalbuyukgebiz
Mesaj Tarihi: 15 Ara 2007 Saat 10:56
Merhaba...
9. ayda rutin kan sayımı yapılabilir. Pnömokok aşısını hemen yaptırabilirsiniz. Sevgiler..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat