Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ates,ıshal

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Aşılar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=32248
Tarih: 26 Ağu 2025 Saat 02:52

Konu: ates,ıshal
Mesajı Yazan: orhun7
Konu: ates,ıshal
Mesaj Tarihi: 16 Kas 2011 Saat 16:52
Merahabalar hocam
arkadasımın kızı 2007 agustos dogmumlu,
2 gun 39 derece ateşı vardı,ıshal oldu,bugun doktora goturmusler
CRP 13 mus
Eozinofil 0.1
wBC 7.72
Dıskı tahlılı lokosıt 8-10 goruldu.
Bactirim surup vermısler 7 gun,reflor verdi,
hocam napalım kullanalım mı?

sındıden tesekkurler,

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Kas 2011 Saat 11:23
Bactrim, hadi neysede, Reflorun bu tip ishalde yeri yok.

Mesajı Yazan: EVREN
Mesaj Tarihi: 18 Kas 2011 Saat 11:51
hocam konu açılmış yeni bir konu açmak istemedim inşallah siz gitmeden son sorumada cevap alabilirm
kızım 1,5 yaşında 3 gündür 38,5 geçmeyen ara ara ateşi vardı çok önemsemedim neşesi keyfi yerindeydi keyfi bozulduğu zamanlarda calpol verdim  oda geceleri huzursuzdu uykularında
dün hafif ishal gibiymiş 2 kez ishal olarak yapmış birde ara ara miğdesi bulanıyor gibi kusmuyor yanlız dün gece uykudan ağlayarak uyandı burnuda tıkalı gibiydi cold mix damalttım dahada rahatladı  ve 2 kes balgam kustu öksürük vs yok gün içerisinde iyi  hiçbir şikayeti yokmuş neden geceleri huzursuz oluyor hocam birde ben boğazlarımdan epey rahatsızım öksürük vs felan var benden ona bulaşmış olabilri mi kızımın bu durumun arkasından öksürük gelme olasılığı var mı geçen sene öksürükden çok sıkıntılar çektim o yüzden korkuyorum doktora götürmeli miyim hiçbişy kullanmadım henüz

herşey için çok teşekkürler sizi tanımak benim için büyük bir onurdu hocam şimdi kendi kendime düşünüyorum siz olmazsanız ne yaparım die çünkü ne zaman başım sıkışsa yardım ettiniz
allah razı olsun sizden aramıza çabucak dönmeniz dileğiyle KizBebek

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Kas 2011 Saat 09:36

Eğer nezle hali ile barsak problemleri beraber oluyorsa, bu büyük bir ihtimal ile " Domuz Gribi" dir. İlaç vermeyin, bol sıvı ve benim nezle için söylediklerimi yapın.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat