kulak
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=32408
Tarih: 04 Eyl 2025 Saat 22:52
Konu: kulak
Mesajı Yazan: eceselcuk
Konu: kulak
Mesaj Tarihi: 14 Ara 2011 Saat 23:46
hoşgeldiniz kadir bey, oğlum 4 yaş 2 aylık,geçen sene bu zamanlar ateşli bir orta kulak iltihabı geçirmişti sonrasında kulağında yine hafif bir ağrı olmuştu mart gibi gittiğimiz kbb doktoru sıvı olduğunu söylemişti tabi bir sürü ilaçlar hiçbirini kullanmadık yazın denizle birlikte geçer dedik.(tabi bu arada iliadin tedavisini uyguladık)ama ben tek kulağında hafif bir işitme azlığı olduğunu düşündüğüm için geçen hafta kbb doktoruna götürdüm basınç testi yapıldı geniz eti için film çekildi ve sonuç olarak muhtemelen kulaktaki sıvı koyulaşmış, kulak zarında çökme var, geniz eti fazla büyük değil ama kulağa tüp takılacak, geniz eti alınacak dedi.eğer gerçekten kulaktaki sıvı koyulaştı ise tüp takmadan sadece çizerek sıvıyı boşaltamazmıyız. birde oğlum çok nadir hasta olur, gece horlama ,iştahsızlık yada herhangi bir sıkıntımız yok. geniz eti bu durumda alınmalımı lütfen bir yol gösterirmisiniz.çok teşekkür ederim.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Ara 2011 Saat 04:07
Palavralara kanmayin. Eger "cep telefonundan" soylediklerinizi duyabiliyor ise, muhim bir sey yok demektir. Geniz eti de bir nevi "lenf bezi' dir ve bu yaslarda gorulup, zamanla kendiginden kaybolur.
|
|